TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan SHAİLOBEK ASANOV (solda), ZAVURBEK TURMANİDZE (ortada) ve MİRBEK KAZANBAKOV (sağda) program sırasında yakın arkadaş  oldular.

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Türkmenistan'dan katılan BATYR ASHYROV (solda) ve MYRAT HYDYROV (sağda), dönem arkadaşları Kazakistan'dan ALMAS TOXANOV'un (ortada) özçekim/selfi denemesinde memnuniyetle yer aldılar.

Moldova'nın Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti temsilcisi VALERİ CHILIOGLO (solda),Makedonya'dan MUAZ EMİN (ortada) ve KKTC'den BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (sağda) TOBB'da yapılan dersler ve sunular sırasında neşeli anlar payaştılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. TKG programına Tacikistan'dan katılan VOHİDJON GULOV (solda), Kırgzistan temsilcileri MİRBEK KAZANBAKOV solda), ZAVURBEK TURMANİDZE (sağda) Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde dönem arkadaşları ile renkli  ve neşeli  anlar paylaştılar.

18. TKG grubunun çalışkan kadın üyeleri  Ukrayna'dan ALİNA POTAPOVA (solda), KKTC'den GİZEM ÇELİKER (ortada)  ve  Almanya'dan PINAR ÖZYILMAZ (sağda)  yoğun program akışında yeşil ve çiçekli  güzel bir bahçe bulunca kısa bir mola anını değerlendirmeyi ihmal etmediler.

18. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Tacikistan'dan VOHİDJON GULOV (solda)  Rusya Federasyonu Tataristan Özerk Cumhuriyeti temsilcisi MARSEL SABIROV  (ortada) ve Kırgızistan'dan Ahıska Türkü ZAVURBEK TURMANİDZE (sağda) Şanlıurfa'da gece tarihi kentin sokaklarını birlikte keşfettiler.

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına katılan heyet üyeleri Arnavutluk'tan ZAMİR CUNGU (önde, sol başta), Özbekistan'dan KHAYOTJON KABİROV (önde, soldan 2.), Kırım'dan AIDER SAPAIEV   (önde, sağdan 2.) ve Sırbistan sancak'dan MUŞO TURKOVİÇ (önde,  sağ başta) ile Yunanistan'dan  ALİ CHAF ALİ (arkada, sol başta) ve GÜNER MUSTAFA (ayakta, sağ başta), Moldova temsilcisi VALERİ CHILIOGLO (ayakta, soldan 2.),  İran'dan AMİR ZAREİ ( ayakta, soldan 3.) ve MOHAMMAD HOSSEIN NARAGHI (sağdan 5), Romanya'dan NUREDİN EMURLA (ayakta, soldan 5.), Ukrayna'dan ALİNA POTAPOVA   (arkada, soldan 6.), Rusya Federasyonu Başkurdistan  Özerk Cumhuriyeti temsilcisi SALAVAT MUTALOV (ayakta, sağdan 6.), Kosova'dan NADİR SHANTİRİ (ayakta, sağdan 4.), Türkmenistan'dan MYRAT HYDYROV (arkada, sağdan 3.), Kırgızistan'dan MİRBEK KAZANBAKOV (arkada, sağdan 2.)  Şanlıurfa'da  tarihi Balıklıgöl tesislerinde aile fotoğrafında biraraya geldi.