18. TKG programı heyet başkanı Almanya'dan SALİH TAŞDİREK (sağda) ve  Kırgzistan'dan SHAİLOBEK ASANOV (solda) ile  derin sohbetler yaptılar.

18. TKG programına katılan heyet üyelerinden Yunanistan Batı Trakya'dan GÜNER MUSTAFA (solda),  Özbekistan'dan MANSOOR RAHİMOV (ortada) ve Makedonya'dan MUAZ EMİN (sağda) öğle yemeğine yeşil renkli tişörtleri ile katılınca  bir anda ilgi odağı oldular.

Özbekistan'dan KHAYOTJON KABİROV (solda), Başkurtistan'dan İLNUR SHANGAREEV (ortada) ve Kırım'dan AIDER SAPAIEV (soldan 3.)  2 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleşen Ankara şehir gezisi  sırasında Kurtuluş Savaşı Müzesi bahçesinde arkadaşlarının toplanmasını birikte beklediler.

TOBB tarafından düzenlenen  18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan'dan katılan GURAM GOGUA (solda) ve Rusya Federasyonu Çuvaşistan Cumhuriyeti temsilcisi RUSTAM ZAKHADİNOV (sağda)  TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesindeki sunumlar  sırasında    dostluk fotoğrafında biraraya geldi.

18. TKG üyeleri arasında ilk anda itibaren kurulan dostluklar artarak devam etti. Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden  MUŞO TURKOVİC (soldan 2.) Almanya'an PINAR ÖZYILMAZ'a (sağdan 2.) ülkesinin yöresel müziklerinden örnekler dinletti.

18. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

18. TKG programına katılan konuk heyet üyelerine Gaziantep Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde Organize  Sanayi Bölgesi sosyal tesislerinde düzenlenen öğle yemeğinde  Antep mutfağının lezzetli  yiyecekleri ikram eedildi.

Tacikistan'dan ABDUMATİN FAİZULLOEV (sol başta), Özbekistan'dan AKRAM RADJABOV (soldan 2.), Bulgarsitan'dan EDİS EMRE (soldan 3.) ve Kosova temsilcileri EDİS BUNJAKU (sağdan 2.) ve NADİR SHANTİRİ (sağ başta) Oda yönetimi tarafından kendilerine gösterilen konukseverlikten memnun kaldıklarını belirttiler.

18. TKG  programına katılan konuk girişimciler Rusya Federasyonu temsilcileri  Kazan'dan MARSEL SABIROV  (sol başa), Ufa'dan İLNUR SHANGAREEV (soldan 2.) ve SALAVAT MUTALOV (soldan 3.) Kazakistan'dan FAZYLBEK  MUSTANOV (sağdan 4.), Kosova'dan NADİR SHANTİRİ (sağdan 3.), Almanya'dan heyet başkanı SALİH TAŞFDİREK (sağdan 2.) ve Moldova'dan VALERİ CHILIOGLO (sağ başta) şehir gezisi sırasında  arkadaşlarının toplanmasını gölgede dinlenerek beklediler.