alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan MUSTAFA MUSTAFOV AHMEDOV (solda) ve Özbekistan'dan AKRAM RADJABOV  (sağda) Şanlıurfa Ticaret Borsası ev sahipğinde ünlü Cevahir Konağında düzenlenen yöresel müzikli akşam yemeği  "Sıra Gecesi"nde birlikte eğlendiler.

alt

18.  TKG programına Kosova'dan katılan  Vıçıtırın şehrinden  EDİS BUNJAKU (solda) ve Prizren'den NADİR SHANTİRİ (sağda) program sırasında Ankara'da   tanışarak, kısa sürede arkadaş oldular. 

alt

18. TKg programına Gürcistan'ın başkenti Tiflis'ten katılan GURAM GOGUA solda) ve  Kırım temsilcisi AIDER SAPAIEV  (sağda)  Cevahir Han'da düzenlenen Sıra Gecesi etkinliğinde yöresel  türkülere birlikte eşlik ettiler.   

18. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Kırım'dan AIDER SAPAIEV  (solda), Irak'tan YOUNUS ADNAN YOUNUS (ortada) ve Kırgızistan'dan MİRBEK KAZANBAKOV (sağda) 7 Mayıs 2016 perşembe günü düzenlenen çevre gezisi sırasında  Şanlıurfa'nın tarihi çarşısında alışveriş yaptılar ve tarihi duvarlaraın çevrelediği avluda birlikte çay içerek, dinlendiler. 

alt

18. TKG programına Kazakistan'dan katılan ALMAS TOXANOV (solda) ve  Rusya Federasyonu'na bağlı Çuvaşistan Özerk Bölgesi temsilcisi RUSTAM ZAKHADİNOV (sağda) kısa sürede yakın arkadaş oldular ve çevre gezilerinde birlikte vakit geçirdiler. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girimciler programına Tacikistan'dan katılan  ABDUMATİN FAİZULLOEV (solda) ve Irak'tan SULTAN ABDULLAH MOHAMMED (sağda) TKG dönem arkadaşlıklarını İstanbul Sanayi Odası ziyareti sırasında çekilen bu  fotoğrafla belgelediler.