alt

9. TKG programına Makedonya'dan katılan ERDOAN  DZELADİN (sağ başta) fuar ziyareti için geldiği İstanbul'da 6 Aralık 2016 Çarşamba akşamı  eski dostları ile buluştu.  

TOBB tarafından düzenlenen  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Makedonya'dan katılan ERDOAN DZELADIN, TÜYAP Makedonya ülke temsilcisi olarak görev yapmaktadır. 

alt

Kosova'dan 19. TKG Üyesi FURKAN ERGÜLER  iş görüşmeleri  ve yeni bağlantılar için 2 Aralık 2016  Cuma günü İstanbul'a bulunduğu sırada Kanlıca sahilinde Boğaz'ı selamladı. 

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programına katılan FURKAN ERGÜLER  A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur.  Ofis mobilyası ve okul mobilyası ticareti yapan şirket sahibidir. Prizren Esnaf İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA (sağda), annesi (ortada) ve aile şirketi Oza Kahve'nin Genel Direktörü olan ağabeyi UMUT OZA (solda) ile birlikte Helal Expo Fuarında uzun bir günün  yorgunluğundan sonra, Nişantaşı semtinde bulunan Salomanje 'de akşam yemeğinde dinlendiler. 

Aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yönetici olan AKAN OZA ve UMUT OZA kardeşler fuarlara katılarak, bir süre önce KKTC'de ve Ankara'da açmış oldukları Oza Coffe Hosue markasının bir zincir haline gelmesi için tanıtım fırsatlarını değerlendirmektedir. 

alt

Sırbistan'ın Sancak  bölgesinden 13. TKG üyesi RESAD COSOVİÇ (sağda) 19 Aralık 2016 Pazartesi  günü İstanbul'da Beylikdüzü semtinde bulunan Marmarapark AVM'de arkadaşı ile buluştu. 

TOBB tarafından Ankara,  Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Sırbistan Sanca'tan  katılan RESAD COSOVİÇ mobilya aksesuarları ticareti yapan şirket sahibidir.  

alt

13. TKG programına Ukrayna'dan katılan KARİNA TOLSTYAKOVA arkadaşı ile birlikte Galata Kulesi'ni ziyaret ederek, Haliç ve İstanbul Boğazı manzarasını  yükseklerden izledi. 

Hukuk, muhasebe, tercüme hizmetleri ve şirket kuruluş işlemlerinde danışmanlık hizmetleri veren aile şirketinde çalışırken, 13. TKG programına katıldıktan sonra Marmara Üniversitesinde yüksek lisans yapan KARİNA TOLSTYAKOVA okul arkadaşı ile evlenerek İstanbul'a yerleşmiştir.  Halen Rus ve Ukrayna şirketlerinin Türkiye ile ticari ilişkilerinde çevirmenlik ve danışmanlık hizmeti vermektedir. 

alt

14. TKG üyesi Irak'tan NİZAL NAZIM  yeni malzeme siparişleri nedeniyle İstanbul'a geldiği zaman, Boğaz kıyıların ziyaret etmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan girişimciler programına Irak'ın Kerkük şehrinde katılan NİDHAL N. MUSTAFA (NİZAL NAZIM), mutfak malzemeleri, züccaciye ve plastik ev eşyası ticareti başta olmak üzere genel ticaret ile uğraşan şirket sahibidir. KerkükTicaret Odası ve Türkmen İşadamları Derneği üyesidir. 

alt

Kosova'dan 16. TKG üyesi BERKANT CURİ  Antalya'da düzenlenen seminere katılmak üzere İstanbul'a geldiği sırada,  20 Kasım 2016 tarihinde,  Asya ve Avrupa kıtaları arasındaki su yolu tarihi İstanbul Boğazı'nı tekneyle geçti.

TOBB tarafındanAnkara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da  düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova temsilcisi olarak katılan BERKANT CURİ  organizasyon, klip ve belgesel çekimi, proje danışmanlığı ve kültür projeleri yürüten şirkette  yönetici ve yapımcı olarak çalışmaktadır.

alt

Özbekistan'dan 18. TKG üyesi MANSOO RAHİMOV  İzmir'in Selçuk ilçesinde birlikte fidan yetiştiriciliği yaptığı şirket yetkiileri ve Antalya'a gübre ve kimyasal üreticileri ile yaptığı iş görüşmelerinin ardından 4 Aralık 206 Pazar günü İstanbul'da kısa bir mola hakkı kullandı. 

TOBB tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihlerinder Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girşiimciler programına Özbekistan'dan katılan MANSOOR RAHİMOV modern ekipman, makine ve hammadde ithalat süreçlerinde yatırım projelerinde fizibilite hazırlanması, sözleşme yapılması, finansman bulunması, lojistik, sigorta vb diğer hususlarda  danışmanlık hizmetleri sunan şirkette üst düzey yöneticidir. Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.

alt

17. TKG programına Özbekistan'dan katılan BAHTİYOR KHAİTOV fuar ziyareti amacıyla 7-12 Aralık 2016 tarihleri arasında  arkadaşı ile birlikte geldiği İstanbul'da, Merter'de bulunan Ramada Hotel'de konakladı.

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'ıdan katılan BAHTİYOR KHAİTOV  başkent Taşkent'te faaliyet gösteren kargo şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır.

alt

 

Bosna Hersek'ten 19. TKG üyesi ALMİR MUKACA  (sağda) 14 Kasım 2016  Pazartesi günü eşi ile birlikte İstanbul'da Zorlu Center'da bulunan ünlü İtalyan lokantası  Jamie's'de neşeli anlar paylaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenelenen19. TKG  programına Bosna Hersek'ten katılan ALMİR MUKACA gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Organik meyve ve meyve suyu üretimi yapan, evlere doğrudan dağıtım yoluyla organik  ürünler ticareti yapan  şirket sahibidir. Bosna Hersek Federasyonu Ticaret Odası ile Organik Gıda Üreticileri  Derneği üyesidir.