alt

19. TKG programına Ukrayna'dan katılan KAMAL MAMEDOV Ağustos ayının ilk yarısında  gerçekleşen Amerika Birleşik Devletleri ziyareti sırasında California Eyaletinde bulunan Los Angeles şehrini ve film dünyasının kalbi olan Hollywood  vadisini de gezdi.

KAMAL MAMEDOV'un Hoolywood ziyaretlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

TOBB tarafından  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna'dan katılan KAMAL MAMEDOV  Ahıska Türküdür. İnşaat malzemeleri toptan ticareti yapmaktadır. Türkiye piyasasından satın aldığı beyaz çimento, alçı ve diğer inşaat malzemesinin Ukrayna pazarına dağıtımını yapmaktadır.  Eşi ve çocukları ile İstanbul'a yaşamakta, ailesini yazları Ukrayna'ay götürmekte ve  sık sık İstanbul-Türkiye arasında yolculuk yaparak işlerini yönetmektedir. 

alt

19. TKG programına Arnavutluk'tan katılan Dr. ERİON ÇERAKJA Kasım ayının son günlerinde ABD'nin New York şehrini ziyaret ettiği sırada, Central Park'da sonbahar renklerini  beğendi.

DEİK Arnavutlk Türkiye İş Konseyi Başkanı olan Dr. ERİON ÇEREKJA  başkent Tiran'da yaşamaktadır. Dental, medikal, kozmetik sektörlerinde ticaret yapan, ecza deposu olan ve sektörle ilgili kurs, konferans vb. eğitim programları düzenleyen şirket sahibidir. Tiran Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye temsilcisidir. SOS Çocuk Köyleri sivil toplum kuruluşunda  başkan yardımcılığı görevini gönüllü olarak yürütmektedir.

alt

13. TKG programına Tacikistan'dan katılan GAFUR RAJABOV  yatırımcı bir grup ile birlikte ABD'de  aile-eğelence sektörünü incelemek üzere bir çalışma gezisi düzenledi.

Çeşitli şirketlerle  yeni eğlence konseptleri konusunda  toplantılar yapan ve ziyaretler gerçekleştiren Tacik girişimciler çalışma gezisi sırasında Florida'da buklunan ünlü Universal Sdüyolarını ziyaret ederek, eğlenceli aktivitelere katıldı. 

14 Kasım 2016 tarihinde, Moskova'dan yola çıkan 13. TKG üyesi GAFUR RAJABOV ve programa katılan iş arkadaşları New York'ta aktarma yaparak, 15 Kasım  2016 Salı günü  Florida'ya ulaştı.  

Florida'da Grand Hotel Orlando da konaklayan GAFUR RAJABOV ve Tacikistan grubu ziyaret programlaraını tamamladıktan sonra  18 Kasım 2016 Cuma günü New York'a giderek, başta Central Park ve Times Meydanı olmak üzere popüler yerleri ziyaret etti. 

13. TKG üyesi GAFUR RAJABOV'un ABD ziyaretine ait fotoğraflara ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'den katalan GAFUR RAJABOV   turizm alanında faaliyet gösteren tur operatörlüğü ve yolcu taşıma alanında faaliyet gösteren şirkette üst düzey yöneticidir.  

Bir grup yatırımcı ile birlikte başkent Duşanbe'de temalı eğlence parkı projesi gerçekleştiren GAFUR RAJABOV Tacikistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.