alt

15. TKG üyesi METİN ŞADİ  (ön sırada, sağ başta) KKTC İŞAD 11. Genel Kurulunda başkanlık bayrağını ekip arkadaşına devretti.  19. TKG üyesi NECDET ERGÜN (arka sırada, sağ başta) genel kurulda yenilenen yönetim kurulunda da görev aldı.

Kıbrıs Türk İş Adamlarının Derneği  (İŞAD) 11. Olağan Genel Kurulu  3 Aralık 2016 Cumartesi günü Saat 10:30’da Lefkoşa Golden Tulip Hotel’de gerçekleştirilmiştir. Genel Kurul’da Dengiz Kürşat dernek başkanlığına seçilmiştir.

Eski Cumhurbaşkanları Mehmet Ali Talat, Derviş Eroğlu, Türkonfed Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadıoğlu, Güney Kıbrıs İşadamları Derneği Temsilcisi Christof Mihalidis , Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Başmüzakereci Özdil Nami ve TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit  İŞAD Genel Kuruluna katılarak, konuşma yapmıştır. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 15. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan HÜSEYİN METİN ŞADİ  (sağ başta) elektrik, enerji, telekom ve elektronik sektörlerinde faaliyet gösteren, elektrik santralleri, trafo merkezleri ve Telekom altyapısı işleri yapan ve bilgi iletişim alanında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Kıbrıs Türk İşadamları Derneği İŞAD Başkanlığını uzun dönem başarıyla yürütmüştür.. Kıbrıs Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

Detay Kıbrıs internet sitesinde Kıbrıs Türk İşadamları Derneği’nin (İŞAD) 11. Olağan Genel Kurulu konusunda yayınlanan habere ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır. 

Kıbrıs  Türk İşadamları Derneği İŞAD'n faaliyetleri hakkında detaylı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.  

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen 19. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan  NECDET ERGÜN, iş girişim ve yatırım ajansı sahibidir.  Ajans; Devlet birimlerine ve özel sektöre danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Bu kapsamda Kuzey Kıbrıs’taki iş, yatırım ve ticaret fırsatları konusunda danışmanlık yapmakta, global düzeyde çözüm ortakları ve güçlü networkleri ile Kıbrıs’ta ve yurt dışındaki projelerde yerli- yabancı ortaklık ve birleşmelerin sağlanması, yatırım danışmanlığı konularında hizmet sunmakta ve  uluslararası ticaret yapmaktadır. Ayrıca gayrimenkul sektöründe yap-kirala-işlet modelinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.