alt

Yoğun geçen günün sonunda heyet üyelerinin otele dönmek üzere TOBB'un  G3 kapsında  toplandığı sırada,  Kerkük'ten YOUNUS ADNAN YOUNUS (solda)  heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (ortada) ile programın ilk gün anısını bir fotoğraf ile belgelemek istedi. 

Heyet otobüsünü bekleyen Tataristan'dan MARSEL SABIROV (sağda) ve Makedonya'dan  MUAZ EMİN (arkada) dönem arkadaşları ile aynı fotoğraf karesinde buluştu.

alt

18.Türkçe Konuşan Girişimcilerprogramına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan YOUNUS ADNAN YOUNUS (sol başta), KKTC'den BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (soldan 2.), Tataristan'ın Kazan şehrinden katılan MARSEL SABIROV (soldan 3.), Kırgızistan'dan Ahıska Türkü ZAVURBEK TURMANİDZE (soldan 4.), Özbekistan'dan AKRAM RADJABOV (sağdan 3.), Almanya'dan heyet başkanı SALİHTAŞDİREK (sağdan 2.) ve İran'dan MOHAMMAD HOSSEIN NARAGHI (sağ başta) TOBB'da gerçekleşen sunumlarve dersler arasındaki kısa mola fırsatların İkiz Kulelerin iç avlusundaki havuz başında değerlendirdiler.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ZAVURBEK TURMANİDZE  (sol başta), MİRBEK KAZANBAKOV  (sağ başta), SHAİLOBEK ASANOV  (soldan 3.) ve MAMBET SADYROV (sağdan2.)  Kırgız kökenli TOBB Bilgi Erişim Müdürü OSKONBEK ABDRAIMOV (sağdan 3.) ile tanışmaktan çok memnun oldu.

alt

18. TKG programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan TİNA Tİ-NATALIIA  TYMKOVSKA dönem arkadaşları için zengin içerikli fotoğraf albümleri hazırladı.      

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Bulgaristan'dan MUSTAFA MUSTAFOV AHMEDOV(solda) ve Özbekistan'dan MANSOOR RAHİMOV (sağda) ülkelerinde faaliyette bulunduklaraı makine sektöründe işbirliği yapmaya karar verdiler.

alt

Kosova'nın Prizren kentinde et üretim tesisi olan  NADİR SHANTİRİ (solda), 18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan ayakkabı üreticisi  EDİS EMRE (sağda) ile programdan sonra en kısa sürede görüşmek üzere sözleşti. 

alt

Kosova temsilcisi NADiR SHANTİRİ (solda) ve heyet başkanı Almanya'dan SALİH TAŞDİREK (sağda) program tamamlandıktan sonra  20 Mayıs 2016 Cuma günü Atataürk Havalimanı yolunda vedalaştı.