alt

18.Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan konuklar BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI  (sağdan4.), GİZEM ÇELİKER (sol başta) Almanya'dan  PINAR ÖZYILMAZ (sağdan 2.) KKTC'den 17. TKG programı katılımcısı MUSLU AKGÜNEY (soldan3.) programın sosyal akışını düzenleyebilmek için üç gün boyunca ekip ruhu içinde birikte çalıştılar.

18. TKG programına   katılan Rusya Federasyonu temsilcileri Başkurdistan  Özerk Bölgesinden  İLNUR SHANGAREEV  (2. sırada, sağdan 4.) ve SALAVAT MUTALOV  (2. sırada, sağdan 3.), Tataristan temsilcileri NURİSLAM ZARİPOV  (2. sırada, sağdan 5.)   ve MARSEL SABIROV (2. sırada sağdan 2.) plaket törenini birlikte izlediler ve Kırım delegesi  AIDER SAPAIEV  (2. sırada, sağ başta) tören sırasında tanıştılar.    

alt

TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduranlara Hizmet Şeref Belgesi verildi. TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nun  evsahipliğindeki törene Cumhurbaşkanı  da katıldı.​

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Hizmet Şeref Belgesi'ne layık görülen üyelere ilişkin, "Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler" dedi.

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan ayrıntılı habere  ve  farklı   fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmekedir.

alt

1 Mayıs 2015 Cumagünü düzenlenen TOBB 50. Hizmet Yılı Plaket Törenine özel konuk olarak davet edilen 18. TKG heyeti törenin başlamasını birlikte beklediler. 

18. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilere Birliğimizin tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında “18.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”  düzenlenmiştir.

Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen bu programa 21 ülke ve 5 özerk bölgeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 46 katılımcı iştirak etmiştir.