alt

19 TKG programına Bosna Hersek'ten katılan EDIN BJELOPOLJAK (sol başta) ve  ALMİR MUKACA (soldan 3.) ile KKTC'den NECDET ERGÜN (sağ başta)  ve Özbekistan'dan AZİZ YODGOROV  (ayakta)  14 Mayıs 2016 Cumartesi günü ülkelerine  dönmek üzere  dönem arkadaşlarına Kent Otel'de kahvaltı sırasında veda ettiler.       

alt

Ankara programının tamamlanmasından sonra dönem arkadaşlarından ayrılarak ülkesine dönen Bulgaristan'dan AYAN BASRI SAKALLA (ayakta), Arnavutluk'tan  ERİON CEREKJA  (sağdan 2.) ve Afganistan'dan NECİBULLAH ATAI  (sağ başta) ile kahvaltı masasında vedalaştı.       

alt

DEİK Arnavutluk-Türkiye İş Konseyi Başkanı ERİON ÇEREKJA  (soldan 3.),  19. TKik Türkye 19 TKG programına Bosna Hersekten katılan EDIN BJELOPOLJAK (sol başta) ve  ALMİR MUKACA (soldan 2.) Özbekistan'dan  AZİZ YODGOROV (sağdan 2.) ve Bulgaristan'dan AYAN BASRI SAKALLA  (sağ başta)  ile 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü Kent Otel'in lobisinde vedalaştı .

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

TOBB tarafından 8-20 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara, Polatlı,Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan ABRORJON AZIMOV (sol başta) ve AZİZ YODGOROV'a (sağ başta)  heyetin Ankara'da konakladığı Kent Otel'deki geç saatlere kadar süren  grup çalışmalarına katılımları ve katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz.