alt

19. TKG programına katılan konuk girişimciler heyet otobüsünde  geçirdikleri zamanlarda neşeli bir ortam paylaştı ve kısa sürede kaynaştı.

Tacikistan'dan MAYSA KLİCHOVA (soldan 2,),  Özbekistan'dan ABRORJON AZIMOV (sağdan 2.) ve Kırgızistan'dan  ELVİRA BOROMBAEVA (2. sırada) ve NURLANBEK  DAMİNOV (ayakta)  Makedonya temsilcisi HASAN UMER'in (önde, ortda) özçekim/selfi fotoğrafında buluştu. 

alt

19. TKG programına heyet başkanlığı görevini üstlenen Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ (sağda) Afganistan'daki ekonomik ve siyasi ortam  hakkında MOHAMMAD HASSAN NAZARI'den (solda) bilgi aldı. Heyet üyeleri ile yakından ilgilenen ŞENER SABRİ  otobüs  yolculukları sırasında farklı ülkelerden gelen katılımcılarla sohbet etmeye özen gösterdi. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 8-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  yirmiiki ülkeden elli kişi katılmıştır.  

alt

19. TKG programına katılan heyet üyelerinin İstanbul'da sosyal programlarına eşlik eden LALEHAN KARADENİZ (sol başta),  18 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı İstanbul Ticaret Borsası tarafından düzenlenen çalışma yemeğinden sonra Bilek Otel'e  dönüş yolunda Ukrayna'dan 12. TKG üyesi YULİYA KUCHMA  (sağdan 2.) ve Tacikistan'dan MAYSA KLİCHOVA'nın İstanbul hakkındaki sorularını yanıtlamaya devam etti.  

alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ (solda) heyet otobüsünün kaptanı Cengiz Bey ile samimi bir iletişim kurdu. 

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

19. TKG programına Irak'tan katılan  HIDAYAT BAKR QANBAR  (solda)  programın kapanış yemeğinden otele dönerken  dönem arkadaşları ile neşeli anlar paylaştı.