alt

18. TKG programına katılan heyet üyeleri program  akışının  düzenli işleyişini sağlamak için her ortamda uyum içinde çalıştılar.

Özbekistan'dan KHAYOTJON KABİROV (sol başta),  Rusya Federasyonu  Tataristan Özerk Bölgesi temsilcisi NURİSLAM ZARİPOV (soldan 2.), Kırım temsilcileri EROL VELİİEV (sağ başta) ve ELVİNA SHEYHİSLYAMOVA (soldan 3.), Bulgaristan'dan EDİS EMRE  (soldan 4.),  Kosova'dan  EDİS BUNJAKU (soldan 5.), Romanya'dan NADİR MAMBET  (sağdan 3.) ve Irak'tan YOUNUS ADNAN YOUNUS (sağdan 2.) ve Azerbaycan'dan SABUHI GARAYEV  (arkada) 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü Ankara programının son etkinliği olan 14.Uluslararası  İş ve İnşaat, Makine, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı'nı ziyaret ederek, yararlı bilgiler edindiler.

alt

18. TKG programına katılan konuk girişimcilerin  ülkelerinden  getirdikleri armağanları genel hediye listesinde  toplayabilmek için Almanya'dan PINAR ÖZYILMAZ (sol başta) ve KKTC'den GİZEM ÇELİKER  (sağ başta) TKG heyetinin Ankara'ya ulaştığı 30 Nisan 2015 Perşembe gecesi aşamı uzun saatler boyunca özenle çalıştılar.    

Kırım temsilcisi ELVİNA SHEYHİSLYAMOVA (ayakta) ve Irak'tan  SULTAN ABDULLAH MOHAMMED  (sağdan 2.) listeye doğru aktarılabilmesi için hediye örneklerini çalışma masasına taşıdılar.

alt

18. TKG heyetinin teknik komitesi 1 Mayıs 2015 Cuma günü TOBB binasında düzenlenecek  50. Yıl Hizmet Plaketi törenini beklerken  çalışmaya devam ediyordu.

Almanya'dan PINAR ÖZYILMAZ  (solda), KKTC'den GİZEM ÇELİKER (sağdan 3. program akışına göre ziyaret edilecek oda ve kurumlarda   sunulacak hediyelerin ülke/kurum dağılımı üzerinde özenle çalışmaya devam ettiler.  

 17. TKG programına KKTC'den katılan MUSLU AKGÜNEY (sağdan 2.)  heyet üyelerinin  TKG facebook grubuna, yahoo mail grubuna ve TKG web sayfasına üye olmalarını sağlamak için gereklia ltyapının kurulması konusundaki deneyimlerini BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI  (sağ aşta) paylaştı ve birlikte 18. TKG grubu ğyeleriiçin  whats up grubunu kurdular.

alt

18. TKG üyeleri  Ankara'da konakladıkları sürede akşam yemeklerinden sonra Kent  Otel'de  toplantı salonudna biarrada kalarak, program akışı üzerinde çalıştı. Türkmenistan'dan KAKAMYRAT HYDYROV  (ortada )ve Ukrayna'dan  NATALIIA  TYMKOVSKA- TİNA Tİ (sağda)  18. TKG fotoğraf albümü üzerinde çalışırken Tacikistan'dan  ABDUMATİN FAİZULLOEV  (solda) arkadaşlarına eşlik etti.  

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar  geceleri Kent Otelde sürekli birarada  kaldılar ve programın daha iyi işlemesi için heyet başkanı SALİH TAŞDİREK  (ayakta) ile birlikte  çaba gösterdiler.  

Demli çaylar eşliğinde geçen uykusuz gecelerde takım çalışmasının çok değerli örneğini gösteren dostlarımzıa teşekkür ediyoruz.  

alt

18. TKG programının  fotoğraf albümü sorumluluğunu üstlenen Ukrayna'dan   TİNA Tİ NATALIIA  TYMKOVSKA (sol başta) heyet üyelerinin giysileirnin düzenli ve ütülü olmasını  oordine eden Kırım'dan   ELVİNA SHEYHİSLYAMOVA (sağdan 2.) ve tüm program akışının düzeni için çok özel çaba harcayan KKTC'den GİZEM ÇELİKER'e İstanbul'da  Bilek Otel'de vedalşırken özel yardımları ve katkıları nedeniyle teşekkür etme fırsatını değerlendirdik.

alt

18. TKG programına Kırım temsilcisi olarak katılan ELVİNA SHEYHİSLYAMOVA (ayakta), güler yüzlü ve samimi tavırları ile grup içi kaynaşmaya özel katkı sağladı. 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleşen Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi ziyareti sırasında kameraya birlikte gülümsedik.