TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılanSULTAN ABDULLAH MOHAMMED (sağda), YOUNUS ADNAN YOUNUS (solda)  ve BİLAL IZADDIN MOHAMMED (ortada) ilk kez  Ankara'da  karşılaşmış olmalarına rağmen, kısa sürede arkadaş oldular ve Beypazarı çarşı gezisinde birlikte demli çay içtiler.

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı H. NECDET ÇALIŞKAN ve Oda Genel Sekreteri MEHMET  YURDAKUL 19. TKG programına katılan konuk girişimcilerin Beypazarı programına ev sahipliği yapmanın yanı sıra tüm gün boyunca heyet üyelerine eşlik ederek, konuk girişimcilerin unutulmaz bir gün yaşamalarını sağladılar.

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağ başta) Beypazarı  ziyareti sırasında, düğün hazırlıkları yapılan lokantanın bahçesinde  dönem arkadaşlarına Nevşehir türkülerinden oluşan mini bir konser sundu.

Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu  Başkan H. NECDET ÇALIŞKAN (sol başta), Beypazarı TO Meclis Başkanı A. NİYAZİ ERCAN (soldan 2.) ve Kırgızistan'dan SHAİLOBEK ASANOV (soldan 3.) heyet başkanının seslendirdiği türkleri ilgiyle  dinlediler.

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan  Girişimciler programına katılan  heyet üyeleri 3 Mayıs 2015 Pazar günü Beypazarı Ticaret Odası Başkanı H. NECDET ÇALIŞKAN  (solda) ve Oda Genel Sekreteri MEHMET YURDAKUL (ortada) ev sahipliğinde Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na konuk oldular.

18. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

18. TKG programına Özbekistan'dam  katılan AKRAM RADJABOV (sol başta ve Arnavutluk temsilcisi ZAMİR CUNGU (soldan 2.) Beypazarı Yaşayan Müze ziyareti sırasında, konuklara masal süsü verilmiş, tarihi gerçekleri anlatan  "BACILAR"ın performansını  çok başarılı  buldular.