alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. TKG programına Kırım kontenjanından katılan  konuklar KAMAL MAMEDOV (sol başta), ARSEN ISMAILOV  (ortada) ve ERNEST ABKELİAMOV (sağ başta) programın iş hayatı ve sosyal ilişkiler açısından çok yararlı olduğunu ifade ettiler.

alt

19. TKG programına Kosova'dan katılan LEVENT GAŞ (soldan 2.), dönem arkadaşları Irak'tan AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (sol başta) ve MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (sağdan 2.) ile Sırbistan'ın Sancak Bölgesi temsilcisi MİRSAD JAVOROVAC (sağ başta) ile Balkanlarda yatırım ortamı ve piyasa koşulları konusundaki değerlendirmelerini paylaştı. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Türkmenistan'dan katılan AGAMYRAT RAHMANOV (sol başta), ARSLAN AKMYRADOV (ortada) ve ALTYN NURMUHAMMEDOVA (sağ başta) programa katılmaktan ve yeni dostlar ve iş arkadaşları edinmekten duydukları memnuniyeti belirtitler.

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan  AGİM MUSTAFA (sol başta),  LEVENT GAŞ (soldan 2.), FURKAN ERGÜLER (soldan 3.) ile KKTC temsilcileri NECATİ ÖZKAN (sağdan 2.) ve NECDET ERGÜN (sağ başta) ülkeleri arasında işbirliğinin artırılmasının önemini vurguladılar.    

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmiiki ülkeden katılan elli iş insanı kısa sürede kaynaştı, yeni dostluklar kuruldu ve işbirliği fırsatları doğdu.

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 8-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen 19. TKG programı Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da gerçekleşti.

alt

KKTC'den NECDET ERGÜN (solda; Makedonya'dan HASAN UMER (ortada) ve Moldova'dan MİHAİL PAŞALI (sağda) 19. TKG programından verimli sonuçlar elde edebilmek ve sürüdürülebilir işbirlikleri  oluşturmak için  özel çaba gösterdiler.