TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU (sağdan 2.) 18 TKG programı  programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK'i (sağ başta) 1 Aralık 2016 tarihinde Berlin'de T.C. Büyükelçiliğinde gerçekleşen TATSO Genel Kurulunda yapılan seçimlerde yönetim kurulu yedek üyeliğine seçilmiş  olması nedeniyle kutlayarak, başarılar diledi.

Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) yönetim kurulu yedek listesinde görev alan 18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK' (sağ başta) çocuk yaşta ailesinin çalışmak üzere Almanya'ya gitmesi nedeniyle Nevşehir'den ayrılarak Almanya'da eğitim hayatına devam etmiştir.

12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan SÜREYYA İNAL (sağ başta) da 1 Aralık 2016  Perşembe günü gerçekleşen genel kurulda TATSO yönetim kurulu yedek üyeliğine seçildi.

Değerli arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz.

TOBB web sayfasında yayınlanan TATSO Genel Kurul haberine ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.

TATSO web sayfasında yayınlanan ayrıntılı genel kurul haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nun konuşma yaptığı TATSO Genel Kurulunda  yönetim kurulu üyeliğine seçilen SALİH TAŞDİREK (2. sırada, sağdan 2.) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevinii üstlenmişti.

TATSO (TD-IHK),​ Almanya ve Türkiye arasında ticari bir köprü vazifesi görmektedir. TATSO Üyeleri Alman ve Türk şirketlerinden oluşmaktadir. Genel Kurul sonrası oluşan Yönetim Kurulunda 7 Alman, üye 7 Türk üye olmak üzere toplamda 14 kişi bulunmaktadır.

FİB Haber internet sitesinde yayınlanan  SALİH TAŞDİREK'in yönetim kuruluna girmesi haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

18. TKG programı heyet başkanı  SALİH TAŞDİREK  Almanya'da, akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde   (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır. Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.