alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Balkanlar,  Kafkasya, Orta Asya ve Orta Doğu ülkelerinden katılan  konuk girişimciler 11 Mayıs 2016  Perşembe günü  gerçekleşen  TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU  ile buluşma toplantısında kendilerine gösterilen sıcak ilgiden çok etkilendi. 

Türkiye'nin doğusunda kalan ülkelerden 19. TKG programına katılan girişimcilerle  grup fotoğrafında buluşan TOBB Başkanı  konuklara "birbirleri ve TOBB ile olan iletişimlerini güçlü tutmalarını" önerdi.  

Moldova'nın Gagavuzya Özerk Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  MİHAİL PAŞALI  (önde, ortada)  kurumlar arasında İşbirliği Protokolü imzalanmasını önerdi.

TOBB Başkanı M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nın facebook sayfasınfa yayınlanan 19. TKG Programı Sertifika Töreni Albümü'ne ulaşmak için bu linkin tıklanmsı yeterli olacaktır. 

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

.alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programına Balkan ülkelerinden katılan konuk girişimcilerle çekilen aile fotoğrafında TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU  Arnavutluk -Türkiye DEİK İş Konseyi  Başkanı ERİON ÇEREKJA'nın  (arkada sağdan 4.) armağan ettiği Arnavut Keçesi denilen geleneksel  başlığı takarak yer aldı.  

Arnavutluk un kuzeyinde bu başlığa Plis denmektedir. Bu yıl Arnavutluk futbol milli takımı ilk kez Avrupa kupasına katılmaktadır. Balkanlarda ve Dünyada yaşayan Arnavutları birleştiren "Me Plis ne Paris - Paris e Plis takip gidiyoruz"sloganıspor çevrelerinde gururla  kullanılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  9-20 Mayıs 2016 tarihlri arasında Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler programının Açılış Oturumuna ait farklı fotoğraflara TOBB web sayfasındaki Fotoğraf Galerisi bölümüne ait olan bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

TOBB Başkanı M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU  (solda) konuk heyet üyelerine hitap ederek; "TOBB sizlerin Türkiye'deki evinizdir" dedi.

alt

19. TKG programına  Afganistan'dan katılan MOHAMMAD YOUSUF YOUSUFI (soldan 3.),  FAZEL RAHMAN ORAZ (sol başta),  MOHAMMAD HASSAN NAZARI (soldan 2.), NECİBULLAH ATAI (sağdan 2.) ve MOHAMMAD BAKHSHİ  (sağ başta)  TOBB başkanına değerli taşlardan yapılmış bir tespih hediye etti.

alt

19. TKG programına Irak'ın Kerkük şehrindne katılan HIDAYAT BAKR QANBAR (solda) TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKILIOĞLU'na (sağda) gelenkesel Kerkük Türkmen giysisi sundu.