alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü İstanbul Sanayi Odası ziyareti öncesinde, İSO toplantı salonunda "TKG Programı Değerlendirme Anketi"ni hep birlikte yanıtladı.

  alt

19. TKG programı dönem başkanı ŞENER SABRİ (ortada) ve heyeti üyeleri "TKG Programı Değerlendirme Anketi"ni önemseyerek, soruları ciddiyetle ve samimiyetle  yanıtladılar.

Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilere TOBB'un tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 08-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında “19.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”  düzenlenmiştir. Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze  ve İstanbul’da düzenlenenprograma 22 ülkeden  Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 50 katılımcı iştirak etmiştir.

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.