18. TKG programına Kosova'dan katılan NADİR SHANTİRİ (sağda) İSO Dış İlişkiler Müdürü ELİF ÖZMAN'a (solda) heyet üyelerine göstermiş olduğu ilgi nedeniyle  teşekkür ederek, Kosova'nın değerli madeninden yapılmış Kosova haritası sunmuştur.

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler 11 Mayıs 2015  Pazartesi  günü İstanbul Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, Odakule'nin 1. katında  bulunan  İSO Meclis Salonunda yapılan  sunumu izlemiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen “18.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”na  yirmibir ülke ve beş özerk bölgeden kırkaltı girişimci katılmıştır.

18. TKG programına İran'ın Tebriz şehrinden katılan AMİR ZAREİ (solda) İSO Dış İlişkiler Müdürü ELİF ÖZMAN'a  (ortada) anı olarak, işlemeli bir İran tabağı sundu.

Kosova'dan EDİS BUNJAKU (sol başta), Almanya'dan PINAR ÖZYILMAZ (soldan 2.) ve heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (soldan 3.) iSO sunumunu ilgiyle izledi.

İstanbul Sanayi Odası Dış İlişkiler Müdürü ELİF ÖZMAN  18. TKG heyetine İSO 'nun tanıtımını yaparak, genel olarak faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve İSO üyesi firmalarla iş yapmak ve iletişim kurmak için izlenmesi gereken adımları  webs ayfası üzerinden anlattı.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

18. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA  İstanbul Sanayi Odası ziyaretini  fotoğrafla belgeledi.