alt

TOBB tarafından dzüenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmiiki ülkeden katılan elli konuk girişimci 14 Mayıs 2016 Pazar günü Kocaeli yolculuğu öncesidne TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniveristesi'ni ziyaret ederek bilgi aldı ve  " Girişimcilik Nedir" dersini izledi.

19. TKG programına KKTC'den kataılan NECATİ ÖZKAN (önde) tarafından çekilen grup fotoğrafı özçekim  karesinde buluşan heyet üyelerine TOBB-ETÜ Rektör Yardımcısı ve Tarih Bölümü Başkanı  Prof. Dr. YUSUF SARINAY (2. sırada, soldan 5.) eşlik etti.

alt

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniveristesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. YUSUF SARINAY (sağda) heyet üyeleri ile yakından ilgilendi ve üniveriste hakkında bir sunuş yaptıktan sonra,heyet üyelerine bölümleri gezirdi.

Öğrecilik döneminde "bir fikrim var" diyen girişimci adayı öğrencilere çalışma ortamı ve danışmanlık sunan GARAJ  ziyareti sırasında Kazakistan'dan DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV'un sorularını yanıtldı. 

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimcilerr programına Bulgaristan'dan katılan DZHANER-CANER-HASANOV MEHMEDOV (sağda) ve Kırgızistan'dan ELVİRA BOROMBAEVA (ortada) GARAJ'da proje geliştirilmesine olanak sağlayan destekler hakkında  görevlilerden bilgi aldı.

alt

19. TKG programına katılan konuklar TOBB -ETÜ' öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Hakkı Arda TOKAT tarafından sunulan "Girişimciik Nedir" dersini ilgiyle dinledi. 

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.