alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan heyet üyeleri 10 Mayıs 2016 Salı günü Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nı ziyaret ederek Kültürel  ve Sosyal İşler  Daire Başkanı MURAT GÜRBÜZ ile görüştü.

alt

19. TKG proghramına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan MİRSAD JAVOROVAC (sağda) YTB Daire Başkanı MURAT GÜRBÜZ'e  heyet üyeleri adına bakır işlemeli yöresel bir tablo armağan etti.

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'nın Köstence şehrinden katılan NAGİ GELAL (sağda) MURATGÜRBÜZ'e (solda)ziyaret anısı olarak, yöresel özellikler taşıyan bir duvar tabağı sundu. 

alt

19. TKG programına katılan konuk girişimciler YurtdışıTürkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı  ziyareti sırasında kurumun tanıtım filmini izledi ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

alt

19. TKG programına Tacikistan'dan katılan MAMURZHON SHARİPOV (solda) ve MAYSA KLİCHOVA (sağda) Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanı MURAT GÜRBÜZ'e (ortada) yöresel heykelcikler takdim etti.    

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan YERBOL JABOLDİNOV (soldan 2.), MARAT  SHYRYMBAYEV (sağ başta), DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (sol başta) ve YELİK SOLTANAYEVA (sağdan 2.)  MURAT GÜRBÜZ'e (soldan 3.) heyet üyelerine göstermiş olduğu ilgi nedeniyle teşekkürlerini ifade etti.   

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. TKG programına Afganistan'dan katılan  MOHAMMAD HASSAN NAZARI  (sol başta), FAZEL RAHMAN ORAZ  (sağ başta),  NECİBULLAH ATAI  (sağdan 2.),  MOHAMMAD BAKHSHİ (soldan 2.) ve  MOHAMMAD YOUSUF YOUSUFI (soldan 3.) Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar  Başkanlığı Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkan MURAT GÜRBÜZ'e Afgan kaftanı sundu.   

alt

08-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze  ve İstanbul’da düzenlenen  “19.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı"na yirmiiki ülkeden elli katılımcı iştirak etmiştir. 

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

19. TKG programına İran'ın Tebriz şehrinden katılan MORAD SAR KHEİR KHİABANİ (solda) ve Irak'ın Kerkük şehrinden  AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (sağda) dönem arkadaşlıklarını bu fotoğrafla belgeledi.