19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler için 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü İstanbul Boğazında tekne gezisi düzenlendi.

19. TKG programına Kosova'dan katılan AGİM MUSTFA (solda), Makedonya'dan  HASAN UMER  (ortada) ve Arnavutluk temsilcisi ERİON ÇEREKJA (sağda) tekne turunda neşeli anlar paylaştı.

19. TKG programında Kırgızistan'ı temsil eden NURLANBEK  DAMİNOV (sol başta), ELVİRA BOROMBAEVA (soldan 2.) ve Türkmenistan'dan  ALTYN NURMUHAMMEDOVA (sağ başta) ile İstanbul Boğazı'nda  18 Mayıs 2016 Çarşamba günü öğleden  düzenlenen tekne gezisinde neşeli anlar paylaştı.

TOBB tarafından 8-20 mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkce Konuşan Girişimciler programına yirmi iki ülkeden elli iş insanı katılmıştır.

19. TKG programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan ARSEN ISMAILOV(solda) Kırgizsitan'dan NURLANBEK  DAMİNOV (ortada) ve Makedonya'dan HASAN UMER (sağda)  tekne gezisinde birlikte eğielendiler.

2. TKG programı heyet başanı SEVGİNAR NAZIM SERBEST  (sol başta) 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü öğleden sonra düzenlenen tekne turunda  12. TKG programına Ukrayna'dan katılmış olan YULİYA KUCHMA (soldan 2.), 19. TKG programına Kazakistan'ın Almaty şehrinden katılan YELİK SOLTANAYEVA  (sağdan 2.) ve Kırgızistan'dan  ELVİRA BOROMBAEVA (sağ başta) ile sohbet etti.

TOBB  tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Azerbaycan'dan kataılan EMİL ISMAYILOV  (önde, sağ başta), Ukrayna 'dan ARSEN ISMAILOV  (önde, sol başta), Irak'tan AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (önde, sağdan 2.),  Kırgızistan temsilcileri  NURLANBEK  DAMİNOV (2. sırada,s ol başta) ve ELVİRA BOROMBAEVA (2. sırada, soldan 2.),  Ukrayna'dan 12. TKG üyesi YULİYA KUCHMA (2. sırada, soldan 3.), Kazakistan'dan YELİK SOLTANAYEVA (2. sırada sağdan 4) ve YERBOL JABOLDİNOV (2. sırada,  sağdan 3.), Bulgaristan'dan  2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR ANZIMSERBEST (sağdan 2.) ve  DZHANER-CANER- HASANOV MEHMEDOV (2. sırada, sağ başta oturan), Karadağ temsilcisi FARİS  MURATOVİÇ (arkada, sağ başta), Sırbistan-Sancak temsilcisi MİRSAD JAVOROVAC (arkada ortada) ve Kosova'dan FURKAN ERGÜLER (arkada, sağda) istanbul Boğazı gezisinde neşeli anlar ve renkli anılar paylaştı.

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Ukrayna'dan 12. TKG üyesi YULİYA KUCHMA  ve küçük oğlu Alex (sol başta) 19. Türkçe Konuşan Girşimciler heyeti için 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü  15.00-17.00 saatleri arasında düzenlenen İstanbul Boğazı tekne turuna  katılarak, heyet üyeleri ile tanıştı.

Bulgaristan'dan 2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR NAZIM SERBEST (sağdan 2.)   ve 19. TKG  heyet başkanının eşi FATMEGUL HÜSEYİN (sağ başta) Mayıs ayı güneşinde İstanbul'un tarihi yalılarını ve saraylarını  teknenin güvertesinden izlemenin güzelliğini  birlikte yaaşdılar.