TOBB 19. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına katılan heyet üyeleri  13 Mayıs 2016 Cumartesi günü Polatlı Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Irak'ın Musul şehrinden 14. TKG üyesi ALİ SHUGGA AL RAWİ (sağ başta), Musul'dan  9. TKG üyesi MAZEED M.A. AZEZ–MAZEED KASAP OGLO  (sağdan 4.) ve Kerkük'ten 15. TKG programı katılımcısı İSAM ABBAS MUDRAB- ESAM VENDAVİ soldan 4.) 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Irak'tan katılan HIDAYAT BAKR QANBAR (soldan 2.), AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (soldan 3.) veMOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ(sağdan 6.) tarafından  Polatlı TB'da düzenlenen toplantıya katılan Polatlı kökenli olan ve Trabzon'un  Arsin ilçesinde kaymakam olarak görev yapan ERGÜN BAYSAL'a ( (soldan 6.) Kerkük Kalesi resimli anı tabağı sunulması törenine eşlik ettiler.

Irak  Kerkük'ten  15. TKG programına katılan İSAM ABBAS MUDRAB  (ESAM VENDAVİ)  Musul'dan  9. TKG üyesi MAZEED M.A. AZEZ–MAZEED KASAP OGLO ve 14. TKG üyesi  ALİ SHUGGA AL RAWİ (sağ başta) 19. TKG programına Kerkük'ten katılan AYDIN MOHAMMED ALİ  SAYYAD (sol başta) HIDAYAT BAKR QANBAR (soldan 3.) ve  MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (sağdan 2.) ile birlikte Polatlı programının ev sahipliğini üstlenen Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi YAHYA TOPLU'ya  (sağdan 4.) teşekkür ettiler.

19. TKG programına  Kerkük'ten  katılan HIDAYAT BAKR QANBAR (sağdan 3.) ve AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (sağ başta) Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ULVİ SAKARYA'ya  (sağdan 4.) ziyaret anısınaplaket takdim ettiler.

Musul'dan  9. TKG üyesi MAZEED M.A. AZEZ–MAZEED KASAP OGLO (sol başta), 14. TKG üyesi ALİ SHUGGA AL RAWİ  (soldan 2.),  Irak  Kerkük'ten 15. TKG programına katılan İSAM ABBAS MUDRAB- ESAM VENDAVİ (soldan 3.) 13 Mayıs 2016 Cumaretsi günü  Polatlı Ticaret Odası'nı ziyaret eden heyet üyelerine eşlik etti.

Irak  Kerkük'ten  15. TKG programına katılan İSAM ABBAS MUDRAB- (ESAM VENDAVİ  (sağdan 2.), Arnavutluk'tan 19. TKG üyesi  ERİON ÇEREKJA (soldan 2.)  ve Yunanistan Batı Tarkya'dan SELAHATTİN EİVAZ  (sol başta) Polatlı Ticret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ULVİ SAKARYA  (sağ başta) eşliğinde ziyaret ettikleri tarım makineleri fabrikasında üretilen ekipmanla yakından ilgilenerek, teknik özellikleri hakkında ayrıntılı sorular sordular.

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Polatlı Ticaret Borsası sunumunu birlikte izleyen vMusul'dan  9. TKG üyesi MAZEED M.A. AZEZ–MAZEED KASAP OGLO  (solda) ile 14. TKG üyesi  ALİ SHUGGA AL RAWİ  (sağda) İŞİD terörü nedeniyle yurtlarından göç etmek zorunda kaldıkları için yaklaşık iki yıldır aileleri ile birlikte  Ankara'da yaşamaktadırlar.

Irak  Kerkük'ten  15. TKG programına katılan İSAM ABBAS MUDRAB  (ESAM VENDAVİ) 19. TKG programına eşik etmekten çok memnun oldu ve program kapsamında ziyaret edilen fabrikalarda üretim süreçleri konusunda yöneticilerden bilgi aldı.