alt

10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ  (sağdan 2.) madencilik sektöründe faaliyet gösteren  bir firma  sahibi ile birlikte İstanbul Maden ve Metal İhracatçılar Birliğini ziyaret ederek,  23 Kasım 2016 Salı günü  İMMİB  Dış Ticret Kompleksinde Yönetim Kurulu Başkanı MURAT AKYÜZ (soldan 2.) ile görüştü.

alt

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ  (sağda)  ÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen 7. Maden Fuarı'nı da ziyaret etti. 

TOBB tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına katıldığı sırada T.C.  Ekonomi Müşavirliğinde yerel uzman olarak çalışmakta olan ERİNDA ZHUPANİ, Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odasından gelen  teklifi kabul ederek, ATTSO'da koordinatör olarak göreve başlamıştır.

Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı işbirliği ile hazırlanan 7. Maden Türkiye Uluslararası Madencilik, Tünel İnşa, Makine Ekipmanları ve İş Makineleri Fuarı 24 Kasım 2016 Perşembe günü itibari ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece adersinde sektörün temsilcilerini buluşturdu. 

Sektörün Avrasya coğrafyasında gerçekleştirilen en kapsamlı fuarı olan Maden Türkiye 2016 Fuarı, Çin, Almanya ve Çek Cumhuriyeti’nin milli katılımları ile 34 ülkeden 392 katılımcı firmaya ev sahipliği yaptı.

Maden Türkiye Fuarı, 2014 yılında olduğu gibi, bu yıl da organize edilen ikili görüşmeler ile ulusal ve uluslararası arenadan sektör profesyonellerini bir araya getirerek, iş anlaşmalarının gerçekleştiği önemli ve etkili bir organizasyon olmaya devam etti. Fuar katılımcı ve ziyaretçilerine, madencilik dünyasının verimliliğine katkı sağlayan yeni ürünler, son teknolojiler, yeni makine ve ekipmanlar ile hammadde konularında alternatif çözümleri görme fırsatı sunuyor.

Maden Fuarı hakkında ayrıntılı bilgiler bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA (sağdan 3.)  fuardaki stantlarını ziyaret eden T.C. Gümülcine Başkonsolosu  ALİ RIZA AKINCI'ya (soldan 4.) ve beraberindeki heyete pazar payları hakkında  bilgi sundu. 

18. TKG programına Gümülcine'den katılan GÜNER MUSTAFA Gümülcine Ticaret Fuarı'nda Petrol Ofisi Madeni Yağlar  Yunanistan bayisi olarak stant kurarak, tanıtım yaptı.  

18. TKG programı katılımcısı GÜNER MUSTAFA'nın Gümülcine Ticaret Fuarı kapsamında kurmuş olduğu Petrol Ofisi standını ziyaret eden konuklara ait fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

Bu yıl 24. kez düzenlenen Gümülcine Ticaret  Fuarı 25 Kasım 2016Cuma  akşamı  saat 18:00'de ziyarete açıldı. Sanayi, tarım, teknoloji, gıda sektörlerinden bir çok şirketi bünyesinde barındıranolan fuar Gümülcine-Komotini Sanayi Bölgesi'nde yer alan Uuslararası Doğu Makedonya Trakya Fuar Alanında  düzenlendi.

Rodop Rüzgarı Gazetesinde yayınlanan fuar haberine bu linki tıklayarak ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.