alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 8-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Polatlıi Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimcile rprogramına 24 ülkeden katılan 50 konuk girişimci 10 Mayıs 2016 Salı günü TOBB İkiz Kulelerde gerçekleşen T.C. Cumhurbaşkanına kaftan giydirme töreninin adından  neşelerini heyet başkanı ŞENER SABRİ (ayakta, ortada)  ile  birlikte  bu  aile fotoğrafı ile belgeledi.

alt

19. TKG programına İran'dan katılan MORAD SAR KHEİR KHİABANİ  (sol başta), Romanya'dan NACİ GELAL (soldan 2.), Irak'tan AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (sağdan 2.) ve Bulgaristan'dan AYAN BASRI SAKALLA  (sağ başta) kısa sürede arkadaş oldu.   

alt

Afganistan'dan MOHAMMAD BAKHSHİ  (sol başta), Kazakistan'dan YELİK SOLTANAYEVA (soldan 2.),  Irak Kerkük'ten 15. TKG üyesi  İSAM ABBAS MUDRAB  (ESAM VENDAVİ) (soldan 3.)  ile 19. TKG programı katılımcısı HIDAYAT BAKR QANBAR (sağdan 3.), KKTC'den NECDET ERGÜN (sağdan 2.) ve Kazakistan'dan  YERBOL JABOLDİNOV (sağ başta) ile müze gezisi sırasında neşeli anlar paylaştık. 

alt

DEİK Türkiye Arnavutluk İş Konseyi Başkanı ERİON ÇEREKJA'ya (sağda) 19. TKG programına katlımları ve katkıları nedeneiyle teşekkür ederiz.  

alt

19. TKG programında Kırgızistan'ı temsil eden NURLANBEK  DAMİNOV (sol başta), ELVİRA BOROMBAEVA (soldan 2.) ve Türkmenistan'dan  ALTYN NURMUHAMMEDOVA (sağ başta) ile İstanbul Boğazı'nda  18 Mayıs 2016 Çarşamba günü öğleden  düzenlenen tekne gezisinde neşeli anlar paylaştık.  

alt

19. TKG programın Makedonya'dan katılan HASAN UMER (solda) ve Gürcistan'ın Karadeniz kıyısındaki  Batum şehrinden katılan dan RAİNDİ PATARİDZE (sağda) 17 Mayıs 2016 Salı gecesi İstanbul'da dönem arkadaşları ile birlkte gerçekleştriidkleri yürüryüş sırasında, Takim Meydanında neşeli anlar paylaştılar.    

alt

 

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan YELİK SOLTANAYEVA (solda) Almaty'de bulunan T.C. Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak çalışmaktadır. Programın akışının düzenli olarak devam etmesi için  özel çaba harcayan ve  katkıda bulunan değerli arkadaşımıza yardımları için teşekkür ediyoruz. 

alt

 

 Özbekistan'dan 19. TKG üyesi ABRORJON AZIMOV'a  (sağda), TOBB'un 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı KHAYOTJON -HAYATCAN KEBİROV'dan getirmiş olduğu özel selamlar için teşekkür ediyoruz.

alt

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan NURLANBEK  DAMİNOV  (sol başa), ULUKMAN BAPAEV  (soldan 2.) ve ELVİRA BOROMBAEVA  (sağ başta) ile Kent Otel'de paylaştığımız mutlu bir akşamı anılarımıza kattık.