alt

19. TKG heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ (soldan 2.) konuk girişimcileri selamlamak için tanışma yemeğine katılan  Türkmenli Vakfı Kültür Müşaviri ŞEMSETTİN KÜZECİ  (sol başta), Kazakistan'da Ticaret Müşaviri olarak uzun yıllar görev yapan BİLAL YEŞİLTAŞ (sağdan 3.) ile yakından ilgilenerek, ev sahipliği yaptı.

alt

Afganistan'dan 5. TKG üyesi  ZARİF RAHMETOĞLU  (ayakta, sağdan 4.) 19. TKG heyeti tanışma yemeğine katılarak  yeni dönemin üyeleri ile deneyimlerini paylaştı. 

Irak  Kerkük'ten  15. TKG programına katılan İSAM ABBAS MUDRAB  (ESAM VENDAVİ)  (sağdan 2) ile Musul'dan  9. TKG üyesi MAZEED M.A. AZEZ–MAZEED KASAP OGLO (sağ başta) 14. TKG üyesi ALİ SHUGGA AL RAWİ  (soldan 4.) tanışma yemeğinde yeni dönem TKG üyelerini selamladı. 

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Arnavutluk'tan katılan DEİK  Türkiye-Arnavtluk İş Konseyi Başkanı ERİON ÇEREKJA (sol başta), Tacikistan'dan  MAYSA KLİCHOVA (soldan 2 ve Türkmenistan'dan ALTYN NURMUHAMMEDOVA  (soldan 3.) tanışma yemeğine katılarak grubu selamlayan önceki dönem TKG üyelerinin deneyimlerini ve izlenimlerini ilgiyle dinledi. 

alt

19. TKG programı katılımcıları ve tanışma yemeğine katılan konuklar Gürkent Otel'in merdivenlerinde aile fotoğrafında buluştu.

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.