alt

19. TKG  programına katılan girişimcilerle tanışmak ve yeni sektör ve iş bağlantısı arayışlarına yardımcı olmak amacıyla Konya'dan Ankara'ya gelerek, konuk girişimcilerin programına iki gün boyunca eşlik eden işadamı BİLAL İSMAiL HAYDAROĞLU'na  (soldan 2.)  Kırgızistan temsilcileri kaftan ve kalpak giydirdi.

 Irak kerkük'ten gelen Türkmen işadamları HIDAYAT BAKR QANBAR (sol başta),  MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (sağdan 2.) ve AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD  (sağ başta)  üzeri  ayet işlemeli Ay-Yıldız  armağan ederek, teşekküelerini ifade etti. 

alt

19. TKG programına Afgansitan'dan katılan NECİBULLAH ATAI (sol başta), MOHAMMAD HASSAN NAZARI (soldan 2),  MOHAMMAD BAKHSHİ   (sağdan 3.),  MOHAMMAD YOUSUF YOUSUFI (sağdan 2.) ve FAZEL RAHMAN ORAZ  (sağ başta) Konyal ıişadamı BİLAL İSMAİL HAYDAROĞLU'na  (soldan 3.) bir tespih sunarak, heyet üyelerine göstermiş olduğu  sıcak ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Konya Ticaret Odası önceski dönem başkan yardımcısı  BİLAL İSMAİL HAYDAROĞLU  19. TKG heyet üyeleri ile tanışmak üzere  12 Mayıs 2016 Perşembe günü hızlı trenle  Konya'dan Ankara'ya geld ve heyet üyeleri ile birlikte Kent Otel'de konakladı.

Heyet'in programına iki gün boyunca eşlik eden BİLAL İSMAİL HAYDAROĞLU  konuklara işbirliği yapmak istedikleri firmaları ve sektör temsilcilerini bulmaları için yardımcı oldu.  

alt

13 Mayıs 2016 Cuma günü gerçekleşen OSTİM ziyareti sırasında, temsilcisi oldukları kurumlar adına OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı ORHAN AYDIN  (soldan 4.) ile İşbirliği Protokolu imzalayan 19. TKG üyelerine heyetin  ev sahibi temsilcisi olarak BİLAL İSMAİL HAYDAROĞLU  (sağdan 4.) eşlik etti.

 

alt

BİLAL  İSMAİL HAYDAROĞLU  (soldan 2.) 19. TKG üyeleri için OSTİM tarafından düzenlenen  ikili iş görüşmelerine de katılaraki heyet üyelerinin aradıklraı sektör temsilcileri ile tanışmalarına destek verdi.  

alt  

BİLAL İSMAİL HAYDAROĞLU (ayakta, sağdan 2.), konuk girişimcilerle  birlikte Düzce  Tanıtım Günleri etkinliğine katılarak, Düzce Valisi ALİ FİDAN (ayakta, ortada) ile yapılan görüşmeye eşlik etti. 

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri 19. TKG programına katılan konuk girişimcileri 13 Mayıs 2016 Cuma günü Ankara'da Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Düzce Tanıtım Günleri etkiliğine  davet etmişti.

alt

BİLAL İSMAİL HAYDAROĞLU (solda), 19. TKG heyetinin  fabrika ziyaretlerine de eşlik etti. OSTİM Medikal Küme tarafından hazırlanan  tanıtım sergsisni Kerkük'ten gelen AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (sağda) ile birlikte inceledi.   

alt

BİLAL İSMAİL HAYDAROĞLU  (solda) Irak'n Kerkük şehrinde inşaat seköründe faaliyet gösteren ve konteynr imalatı yapan MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ'den (sağda) ile Irak ve Türkiye'nin  arasındaki ticarette son dönemde karşılaşılan  zorluklar konusunda bilgi aldı.

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

12-13 Mayıs 2016 tarihlerinde  19. TKG heyetinin Ankara programına eşlik ederek, ev sahipliği görevini üstlenen BİLAL İSMAİL HAYDAROĞLU'na TKG programlarına gösterkdiği yakın ilgi ve katılımcılara verdiği  güçlü destek nedeniyle teşekkür ediyoruz.