alt

19. TKG programına KKTC'den katılan NECDET ERGÜN  TÜRKONFED tarafından  18-19 Kasım 2016 tarihlerinde İzmir'de düzenlenen 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi'ne katıldı.

Türkiye'de 24 federasyon, 186 yerel ve sektörel derneklere üye 24 bin kişiyi aynı çatı altında toplayan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu'nun (TÜRKONFED)  Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) ev sahipliğinde gerçekleştidiği 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi  iş dünyası için önemli fırsatları da içinde barındırmaktadır.

TÜRKONFED 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi, 18-19 Kasım 2016 tarihlerinde İzmir’de kaya termel Otel'de düzenlenmiştir.  İş insanlarının  ile bir araya gelerek, farklı sektörlerden firmaları tanıma fırsatı yaratan zirve kapsamında, ilk gün “Ticaret Köprüsü”, “Siyasi ve Ekonomik Gündem Değerlendirme Toplantısı” ve “Gala Yemeği”; ikinci gün ise “Global Oyuncu Olarak Aile Şirketleri” paneli düzenlenmiştir.

Ticaret Köprüsü etkinliği, hızlı tanışma ve kartvizit alışverişine dayanmaktadır ve üyeler arası ticari işbirliğini arttırmayı ve geliştirmeyi hedeflemektedir.

alt

19. TKgüyesi NECDET ERGÜN  (solda) girişim zirvesi kapsamında düzenlenen Ticaret Köprüsü etkinliğinde yeni bağlantlar kurud.  

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) düzenlediği 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’nde iş dünyası temsilcileri yaşanan sorunlara dikkat çekerek çözüm istedi. 

20. Girişim ve İş Zirvesi konusunda TÜRKONFED web sayfasında yayınlanan ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşılmaktadır. 

Haberler com sitesidne yayınlanan ayrıtışı habere ulaşamkiçin bu linki tıklamak yeterli olacaktr. 

Balıkesir Posta internet gazetsinde yayınlanan fotoğraflı haber  bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından  düzenlenen 19. TKG programına KKTC'den  katılan NECDET ERGÜN, iş girişim ve yatırım ajansı sahibidir.  Ajans; Devlet birimlerine ve özel sektöre danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu kapsamda Kuzey Kıbrıs’taki iş, yatırım ve ticaret fırsatları konusunda danışmanlık yapmakta, global düzeyde çözüm ortakları ve güçlü networkleri ile Kıbrıs’ta ve yurt dışındaki projelerde yerli- yabancı ortaklık ve birleşmelerin sağlanması, yatırım danışmanlığı konularında hizmet sunmakta ve  uluslararası ticaret yapmaktadır. Ayrıca gayrimenkul sektöründe yap-kirala-işlet modelinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.