alt

19. TKG programı heyet başkanı Buşgaristan'dan ŞENER SABRİ  tekstil serköründe faaliyet gösteren Bursalı işadamı ile 14 Ekim 2016 Cuma günü İstanbul'da Giyimekent  hazır giyim merkezi yakınlarında bulunan Ramazan Bingöl Et Lokantasında görüşerek, piyasadaki gelişmeler ve tekstil sektörünün durumu hakkında bilgi aldı. 

Ev tekstili üretiminin önemli bir bölümünü kendi markası ile Çin'de yaptıran 19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ  Uzakdoğu'ya sıklıkla seyahet etmektedir.

Çin'e uçmak, Bursa'da iş yaptığı firmalarla  görüşmek veya fuarları ziyaret etmek amacıyla İstanbul'u çok sık ziyaret eden ŞENER SABRİ'nin yolculuk izlenimlerine ait fotoğraflar için bu linki tıklamak yeterli olacaktır. 

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

alt

19. TKG programına Bosna Hersek'ten katılan  ALMİR MUKACA İstanbul'a bulundğu 26 Ekim 2016 Çarşamba günü İstanbul Akvaryum'u ziyaret etti.

TOBB tarafından  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan ALMİR MUKACA gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Organik meyve ve meyve suyu üretimi yapan, evlere doğrudan dağıtım yoluyla organik  ürünler ticareti yapan  şirket sahibidir. Bosna Hersek Federasyonu Ticaret Odası ile Organik Gıda Üreticileri  Derneği üyesidir.

alt

KKTC'den 19. TKG üyesi  NECDET ERGÜN  İzmir'de gerçekleşen TÜRKONFED 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi'nin  ardından  20 Kasım 2016 Pazar  günü son dönemlerdeki popüler tatail beldesi Alaçatı'yı   ziyarete derek, eski dostları ile görüştü.

NECDET ERGÜN'ün  Alaçatı ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

TOBB tarafından  düzenlenen 19. TKG programına KKTC'den  katılan NECDET ERGÜN, iş girişim ve yatırım ajansı sahibidir.  Ajans; Devlet birimlerine ve özel sektöre danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu kapsamda Kuzey Kıbrıs’taki iş, yatırım ve ticaret fırsatları konusunda danışmanlık yapmakta, global düzeyde çözüm ortakları ve güçlü networkleri ile Kıbrıs’ta ve yurt dışındaki projelerde yerli- yabancı ortaklık ve birleşmelerin sağlanması, yatırım danışmanlığı konularında hizmet sunmakta ve  uluslararası ticaret yapmaktadır. Ayrıca gayrimenkul sektöründe yap-kirala-işlet modelinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.

alt

19. TKG programına Afganistan'ın Şibirgan ilinden katılan  MOHAMMAD HASSAN NAZARI arkadaşları ile birlikte   Kasım ayının son haftasında Kapadokya bölgesini ziyaret etti.

19. TKG üyesi MOHAMMAD HASSAN NAZARI  tarım, hayvancılık ve deri ticareti yapan aile şirketind eçalışmakradır. Program'dan sonra Türkiye'de kalarak yeni iş ve eğitim olanaklarını araştırmaktadır.

MOHAMMAD HASSAN NAZARI'nin Kapadokya gezisine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.