alt

TOBB tarafından düzenlenen  9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'nın Köstence şehrinden katılan SEVİDAN CHERİM kadın arkadaşları ile birlikte 30 Ekim 2016 Pazar akşamı  karayolu ile  İstanbul'a geldi.

Baron Otel'de üç gün konaklayan SEVİDAN CHERİM ve arkadaşları çevreyi gezdi, alışveriş yaptı, İstanbul Boğazında tekne  turu yaptı, tarihi bölgeleri ziyaret etti, Minyatürk'ü gezdi.

9. TKG programı üyesi SEVİDAN CHERİM'in İstanbul gezisine ait farklı  fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

9. TKG programı katılımcısı SEVİDAN CHERİM Romanya genelinde gıda ve tekstil konularında 3 ayrı  satış mağazasını eşi ve çocukları ile birlikte işletmektedir. Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu üyesi olarak sosyal ve kültürle etkinliklere aktif katılım göstermekte ve desteklemektedir.  

 

alt

9. TKG üyesi İSMAİL HAKKI YILDIZ (sağda) 9-11 Aralık  2016 tarihlerine rastlayan hafta sonunda İzmir yakınlarındaki Karaburun, Urla Çeşmealtı  gibi sahi kasabalarını  ziyaret ederek, arkadaşı ile birlikte sonbahar güneşini selamladı.  

İzmir'den  sonra Bodrum  sahillerini de ziyaret eden İSMAİL HAKKI YILDIZ  12 Aralık 2016 Pazartesi günü  yeni haftaya başkent Ankara'da "merhaba" dedi. 

TOBB tarafından düzenlenen  9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan İSMAİL HAKKI YILDIZ enerji nakil hatları (yüksek gerilim hatları) inşaatları yapan şirketin sahibi ve üst düzey yöneticisidir.  Kayseri'nin  Develi ilçesinde doğmuştur. Almanya'da ve Avrupa'da enerji hartları inşaatında müteaahit olarak başarılı işlere imza atmaktadır. Şirket merkezini yakınlarda Ankara'ya taşımıştır. 

alt

9. TKG üyesi KHALİD MAYAS  (ortada) 29 Ekim 2016 Cumartesi akşamı Cumhuriyet Bayramı konserinden sonra Bilkent Center'da bulunan Mado Kafe'de arkadaşlarına incirli dondurma önerdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9.  Türkçe Konuşan Girişmciler programına katılan KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve elektrik inşaat işleri yapan, arıca kargo taşımacalığı yapan ve  para transferi  işleriyle ilgilenen  şirket sahibidir. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği üyesidir.