alt

17. TKG  programına Yunanistan'ın  Rodos Adası temsilcisi olarak katılan MUSTAFA ŞEYH  (sağdan 4.) ve karısı GÜNAY ŞEYH (soldan 2.),  arkadaşları ile birlikte 23 Ekim 2016 Pazar  günü  feribotla Marmaris'e giderek, dünürleri ve aile yakınları ile kahvaltıda buluştu.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rodos Adası'nı temsilen katılan  MOUSTAFA SIECH -MUSTAFA ŞEYH motor ve oto kiralama hizmeti sunan, servis istasyonu  işleten  şirket sahibidir. 

17. TKG üyesi MOUSTAFA SİEH'in Marmarisi tatiliine ait farkı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ  (sağda)  2016 sonbaharında Ekim ayının başlarında Türkiye'de bulunduğu sıradaDenizli'ye giderek, eski arkadaşını ziyaret etti.  

Denizli Belediyesinin tesislerini ve Pamukkale'deki travertenleri gezen RECEP YILDIZ  çevrede incelemeler yaparak, yeniiş fırsatlarını değerlendirdi. tı 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde  düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ (solda) otomobil ya sanayi, tıbbi cihazlar için parça üretimi, makine imalatı için aksam ve parça üretimi, metal işleme, ev aletleri, optik ve hassas parça üretimi yapan, makine sektöründe faaliyet gösteren  Yıldız CNC Drehtechnik şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lahn-Dill Kreis Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.