alt

22 Ekim 2016 Cumartesi sabahı Ankara'dan ilk uçakla Bodrum'a giden 18. TKG üyesi ALİNA POTAPOVA bir hafta süreyle  henz sonbahar güneşini yaşayan Bodrum kıyılarında tatail yaptı.

18. TKG üyesi ALİNA POTAPOVA  bir süredir Karaman'da süt ürüneri fabrikası kuran Ukraynalı bir şirketin tercümanı olarak sık sık  Karaman'a gitmektedir. Toplantılar sonunda fırsat buldukça arkadaşlara ile buluşarak Türkiye'nin farklı bölgelerinde kısa tatiller yapmaktadır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan ALİNA POTAPOVA kamu ile ilişkilerde danışmanlık hizmeti ve sözlü ve yazılı tercüme hizmetleri sunan www.tercuman.com.ua  şirket sahibidir. www.steklopodiyom.etov.com.ua portalı üzerinden toptan ve perakende otomotiv yedek parça ticaretini yürütmektedir.

alt

KKTC'den 18. TKG üyesi BİLKAN KAYMAKAMOĞULLARI iş ziyareti nedeniyle Antalya'da bulunduğu 8 Ekim 2016 Cumartesi günü  kum heykeller sergisini ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illeirnde düzenlenen 18. TKG programına KKTC'den katılan BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI bilgisayar satış ve servis, web sayfası tasarımı ve geliştirme hizmetleri, güvenlik kamera sistemleri satış ve servis hizmetleri sunan şirket sahibidir. Kıbrıs Sanayi Odası ve Genç Profesyoneller Derneği üyesidir.