alt

19. TKG programına katılmak üzere 8  Mayıs 2016 Pazar günü başkent Ankara'ya ilk ulaşan konuklarımız NECİBULLAH ATAI (sol başta), FAZEL RAHMAN ORAZ (sağdan 2.) ve MOHAMMAD HASSAN NAZARI  (sağ başta)  Afganistan'ın Şibirgan ilinden geldi.

alt

19. TKG üyesi NECİBULLAH ATAI  (sol başta)  Konya Selçuk Üniv. Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra, Antalya'da  Akdeniz Üniversitesi'nin Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisan yapmıştır. Halı ve deri ticareti yapan,  tarımsal faaliyetleri olan, inşaat ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren  şirketin hukuk danışmanı ve temsilcisidir. Afganistan Ticaret Odası üyesidir

FAZEL RAHMAN ORAZ  (soldan 2.)  Lojistik alanında ve mazot ticareti konusunda faaliyet gösteren aile şirketinde üst düzey yöneticidir. Afganistan Ticaret Odası üyesidir. Aslen İngilizce öğretmenidir  ama Şibirgan Ünivesitesinde Türk Dili ve Edebiyatı derslerinde okutman olarak görev  yapmaktadır.

MOHAMMAD HASSAN NAZARI  tarım, hayvancılık ve deri ticareti yapan aile şirketind eçalışmakradır. Program'dan sonra Türkiye'de kalarak yeniiş olanakları araştırmaktadır.

alt

19. TKG programına Afganistan'ın Şibirgan ilinden katılan FAZEL RAHMAN ORAZ  (sol başta),  NECİBULLAH ATAI (sağdan 2.) ve  MOHAMMAD HASSAN NAZARI  (sağ başta) 8 Mayıs 2016 Pazar günü Anneler Günü'nü  Gürjent Otel'de akşam yemeğinde birlikte kutladık. 

9 Mayıs 2016 Pazartesi günü  Ankara'ya ulaşan heyet üyelerini karşılama, otele  yerleşmelerinin sağlanması, program akışı konusunda  ilk bilgilendirmelerin yapılması, üyelerin birbirleriye  tanışmalarının ve kaynaşmalarının sağlanması, telefon sim kartı, kravat ve takım elbise gibi bazı  gerekli eşyaların  satın alınması, kartvizit bastırılması  vb  işlerin program öncesinde tamamlanmasıi çin  heyet üyelerine yardımcı olan Şibirgan temsilcileri değerli arkadaşlarımız NECİBULLAH ATAI FAZEL RAHMAN ORAZ  ve MOHAMMAD HASSAN NAZARI'ye  çok teşekkür ediyoruz.  

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.