alt

Uzun yıllar Makedonya'nın başkenti Üsküp'te T.C. Ticaret Müşaviri olarak görev yapan  ŞENOL TÜRKYILMAZ (sağda) 19. TKG  heyetinde yeralan HASAN UMER'i (solda) Kent Otel'de ziyaret ettiğinde akşam yemeği sırasında diğer ülkelerden gelen konuk girişimcilerle de tanıştı. 

19. TKG programı katılımcısı HASAN UMER  temizlik malzemesi ( bulaşık süngeri, temizlik bezleri, yer bezleri, sünger vb) üretimi yapan ve tüm Balkan ülkelerine ihraç etmekte olan  Sa-Lu dooel Chemical industry and Foreign Trade LTD.adlı aile şirketinin paydaşlarıdır.

alt

Kazakistan'ın başkenti Astana'da T.C. Ticaret Müşaviri olarak görev yapan BİLAL YEŞİLTAŞ (sağdan 3.)  Ankara'da Kent Otel'de programın ilk günü  olan 9 Mayıs Pazartesi akşamı düzenlenen tanışma yemeğine katılarak, heyet üyeleri ile  görüştü.

alt

BİLAL YEŞİLTAŞ,  (masanın başında, sağdan 2.) 19. TKG programına Kazakistan'dan katılan YERBOL JABOLDİNOV,  MARAT  SHYRYMBAYEV,  DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV ile tanışmaktan ve özellikle görev yaptığı dönemde ekip arkadaşı olan, birlikte çalıştığı YELİK SOLTANAYEVA ile yeniden görüşmekten memnun oldu.  

alt

5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan ZARİF RAHMETOĞLU (ayakta)  tanışma yemeğine katılarak, katılıcımlara Türkiye  ile iş yapma   deneyimlerini anlattı.  

Katılımcıların sorularını yanıtlayan BİLAL YEŞİLTAŞ,  (soldan 3.) konukların bağlantı kurmak istedikleri  sektörlerle  ilgil taleplerini  dinledi ve  programın ilerleyen günlerinde  gerekli bağlantıların kurulmasını sağladı. 

alt

HASAN UMER (solda) MaKedonya'dan getirdiği özel selamları ŞENOL TÜRKYILMAZ'a (sağda) sundu.  

Üsküp ve Astana'da görev yaptıkları dönemde  ülkelerimiz arasında  başarılı projeler gerçekleştirmiş olan ve Türkçe Konuşan Girişimciler programlarını yakından etsekleyen çok değerli müşavirlerimiz ŞENOL TÜRKYILMAZ ve BİLAL YEŞİLTAŞ'a  19. TKG heyetini ziyaret ederek, sorunlarını dinledikleri ve yardımcı oldukları için çok teşekkür ediyoruz. 

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.