alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ  (sağ başta)   arkadaşı olan 2. TKG  heyet başkanı SEVGİNAR NAZIM  SERBEST'in  (soldan 2.) ve eşi FATMEGÜL HÜSEYİN'in programın Gebze ve İstanbul bölümüne  katılmalarını sağladı.

alt

19.  TKG heyet başkanı ŞENER SABRİ  (sağdan 2.)  programın Ankara aşamasından sonra Bulgaristran'daki acil işleriyleilgilenmek üzere  15 Mayıs 2016 Cumartesi günü karayolu ile Haskovo'ya dönmüş ve Polatlı ile Kocaeli ziyaretlerine katılamamıştı. Ancak  17 Mayıs Salı sabahı  çok erken saatlerde  Bulgaristan'dan araba ile yola çıkarak, heyet otobüsünden önce Gebze Ticaret Odası'na ulaşmıştı.  

Yola çıkmadan önce,  arkadaşı ve komşusu olan 2. TKG heyet başkanı SEVGİNAR NAZIM SERBEST'i  (sol başta) ve eşi FATMEGÜL HÜSEYİN'i (sağ başta) programın son bölümüne  katılmaya  ikna ederek,  dönem arkadaşları için güzel l bir sürpriz  hazırladı.  

alt

2. TKG programı heyet başanı  (sağdan 2.) 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü öğleden sonra düzenlenen tekne turunda  12. TKG programına Ukrayna'dan katılmış olan YULİYA KUCHMA (sol başta), 19. TKG  heyet başkanının eşi FATMEGÜL HÜSEYİN (sağ başta) ile  neşeli anlar paylaştı. 

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri'de düzenlenen  2. Türkçe KonuşanGirişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen SEVGİNAR NAZIM SERBEST  petrol istasyonu, tarım, turizm, inşaat vb konularında faalliyet gösteren şirket sahibdir. AB Fonlarına başvurarak kiraz bahçesi kurmuştur.  Razgrad Dağlarında  inşa ettikleri dağ otelini işletmektedir.

alt

17 Mayıs 2016  Salı akşamı geç saatlerde heyet üyeleri ile birlikte Taksim Meydanı, Gezi Parkı ve Beyoğlu-İstiklal Caddesi gezisi yapan 2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR SERBEST (sağdan 2.)  kendisini İstanbul'a davet eden ŞENER SABRİ'ye  (sol başta) teşekkür ederek, yeni üyelerle  tanışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR NAZIM SERBEST,  AB fonlarından desteklenen ve Edirne ile paydaş olarak yürütülen bir sivil toplum projesinin yürütücü başkanlığını üstlenmiştir

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.