alt

2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR NAZIM SERBEST  (sağda), 19. TKG programının Gebze ve İstanbul bölümlerine katılarak,  heyet üyeleri ile 17 Mayıs 2016 Salı günü Gebze Ticaret Odası ziyareti sırasında  tanıştı.

alt

TOBB  tarafından düzenlenen 2. TKG programında heyet  başkanlığ  görevini başerıyla  tamamlayan SEVGİNAR SERBEST (sağda) Gebze TO ev sahipliğidne düzenlenen öğle yemeğinde  Gebze TO yöneticilerine  Bulgaristan'daki Türklerin  ekonomik  koşulları hakkında bilgi sundu.  

alt

2. TKG programı heyet başanı SEVGİNAR NAZIM SERBEST  (sol başta) 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü öğleden sonra düzenlenen tekne turunda  12. TKG programına Ukrayna'dan kataılmış olan YULİYA KUCHMA (soldan 2.), 19. TKG programına Kazakistan'dan katılan YELİK SOLTANAYEVA  (sağdan 2.) ve Kırgızistan'dan  ELVİRA BOROMBAEVA (sağ başta) ile sohbet etti. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri'de düzenlenen  2. Türkçe KonuşanGirişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen SEVGİNAR NAZIM SERBEST (sağda),  petrol istasyonu, tarım, turizm, inşaat vb konularında faalliyet gösteren şirket sahibdir. AB Fonlarına başvurarak kiraz bahçesi kurmuştur.  Razgrad Dağlarında  inşa ettikleri dağ otelini işletmektedir.

SEVGİNAR SERBEST'in Kocası  GÜNER SERBEST Stambolova Belediye Başkanı ve Haskovo milletvekili olarak  Bulgaristan'a yaşayan Türk azınlığın haklarını korumak için uzun yıllar görev yapmıştır. 

2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR SERBEST,  AB fonlarından desteklenen ve Edirne ile paydaş olarak yürütülen bir sivil toplum projesinin yürütücü başkanlığını üstlenmiştir.

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler  programınfa heyet başkanlığını üstlenen SEVGİNAR NAZIM SERBEST  (solda) 19. TKG heyetinin 17 Mayıs 2016 Salı günü erçekleşen  Gebze Organize Sanayi Bölgesi ziyaretine katıılarak, konuk girişimcilerle birlikte  fabrikaları gezdi. 

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.