alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan YELİK SOLTANAYEVA (sol başta), Tacikistan'dan MAYSA KLİCHOVA (soldan 2.), Türkmenistan'dan ALTYN NURMUHAMMEDOVA  (sağdan 2.)  ve Kırgızistan'dan  ELVİRA BOROMBAEVA (sağ başta)  program sırasında aktif katılım göstererek, faaliyette bulundukları sektörlerin temsilcileri ile yararlı bağlantılar kurdular.

alt

19. TKG programına Tacikistan'dan katılan  MAYSA KLİCHOVA (sol başta), Türkmenistan'dan ALTYN NURMUHAMMEDOVA  (soldan 2.), Kırgızistan'dan ELVİRA BOROMBAEVA (sağdan 2.) ve Kazakistan'dan YELİK SOLTANAYEVA (sağ başta) 10 Mayıs 2016 Salı günü saat 08.00'de Anıtkabir'in merdivenlerinde "Beşibirarada" fotoğrafında buluştu.

alt

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan  ELVİRA BOROMBAEVA  (sol başta) ve Kazakistan'dan  YELİK SOLTANAYEVA  (sağ başta)  Ukrayna'dan 12. TKG üyesi YULİYA KUCHMA ve  Bulgaristan'dan 2. TKG heyet başkanı  SEVGİNAR SERBREST ile 18 Mayıs 2016  Çarşamba günü düzenlenen İstanbul Boğazı tekne gezisinde tanışarak, kısa sürede arkadaş oldu. 

alt

Tacikistan'dan MAYSA KLİCHOVA'ya  (ortada)  uzun otobüs yolculuklarındaki  yol arkadaşlığı nedneiyle teşekkrüe ederiz. 14 Mayıs 2016 Cumartesi sabah karanlığında başlayan  ve gece yarılarına kadar süren Polatlı yolculuğumuz sırasında birlikte  grup içi işlemler konusunda çalışmaya devam ettik. programa Irak'ın  Kerkük şehrinden katılan  MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (sağda) ile grup fotoğraflarının bir albüm halinde toplanması için planlama yaptık. 

19. TKG programına Tacikistan'ın başkenti  Duşanbe'den katılan MAYSA KLİCHOVA  havayolu şirketlerine, beş yıldızlı otellere malzeme ve hizmet sağlayan, restoran işleten, Türkiye’den gıda tekstil ürünleri ithal eden şirket ortağıdır. Tacikistan Amerikan Odası üyesidir. Türkiye'de İstanbul2a krurulu şirketi e tekstil atölyesi bulunmaktadır. Programdan sonra evini ve şirket merkeziniİistanbul'a taşımıştır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programına Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'tan  katılan ALTYN NURMUHAMMEDOVA'ya  (sağda) programın işleyişi sırasında yapmış olduğu değerli yardımları nedeniyle teşekkür ediyoruz.

ALTYN NURMUHAMMEDOVA inşaat ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren şirkette satış müdürü olarak çalışmaktadır

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Kazakistan'ın Almaty şehrinden katılan  YELİK SOLTANAYEVA'ya (8sağda) program süresine gösterdiği  katılım ve  program akışının  düzgün bir şekilde işlemesindeki değerli katkıları nedeniyle özel olarak teşekkür ederiz.  

20 Mayıs 2016 Cuma sabahı İstanbul'da  Black Otel'deki son kahvaltıda vedalaştığımız  19. TKG üyesi YELİK SOLTANAYEVA Almaty Ticaret Müşavirliğine yerel uzman olarak çalışmaktadır. 

alt

19. TKG programına Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten katılan ELVİRA BOROMBAEVA (ortada)  Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Kadın Komisyonu Başkanlığı görevini gönüllü olarak yürütümektedir.

18 Mayıs 2016 Çarşamba günü öğleden  sonra düzenlenen İstanbul Boğazı gezisi sırsında NURLANBEK DAMİNOV  (solda)  19 TKG programı ile ilgili izlenimlerini  ve değerlendirmelerini paylaştı. 

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten katılan ELVİRA BOROMBAEVA  enerji, is geliştirme ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir. NABA (Ulusal İş Dernekleri Birliği ve Küçük HES Birliği Başkanlık görevlerini yürütmektedir. Yatırım Kurulu ve Yolsuzluk Forumu üyesidir. 

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.