alt

19. TKG programına Bosna Hersek'ten katılan  ALMİR MUKACA (solda) Afganistan'dan MOHAMMAD YOUSUF YOUSUFI (ortada) ve Arnavutluk'an  ERİON ÇEREKJA (sağda)  19. TKG  heyeti üyeleri ile birikte 13 Mayıs 2016 Cuma sabahı  gerçekleşen  OSTİM ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bahçesinde bulunan Beştepe Millet Camii'ni ziyaret etti.

alt

19. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ (sağdan 4.) ve Kırgızistan'dan NURLANBEK  DAMİNOV (sağdan 5.) Cuma Namazının ardından Camii'nin İmamı ve Müezzini ile tanışarak, sohbet etti.

19. TKG heyetinde yer alan konuk girişimciler Camiinin teknik ve mimari özellikleri hakkında bilgi almaktan memnun oldular.

alt

Kırgızistan'dan NURLANBEK  DAMİNOV  (solda)  ve TALANTBEK KEMELOV  (sağda)    heyet başkanı ŞENER SABRİ (ortada) ie birlikte   Beştepe Camii'ndeki süsleme detaylarıını inceledi.     

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan TALANTBEK KEMELOV (sağda) ve heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ Beştepe Camii'nin mimarisini çok beğendi.           

alt

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

ŞENER SABRİ'nin 19. TKG programına katılması Bulgaristan'da da yankılandı ve Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası web sayfasında haber olarak yayınlandı.

TBTSO Haskovo bölge başkanı  ŞENER SABRİ'nin 19. TKG programına katılması hakkındaki fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.