alt

17. TKG programına Kırgızistan'dan katılan NURLAN SULAIMANOV (sol başta) 9-11 Kasım 2016 tarihlerinde Bağımsız Devletler Topluluğu  (BDT) ülkelerinde faaliyet gösteren sigorta şirketlerinin üst düzey yöneticilerinin  başkent Bişkek'te yaptığı  toplantıda yeni bağlantılar kurdu. 

alt

BDT ülkeleri sigorta şirketleri toplantısına ait farkl fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.  

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı NURLAN SULAIMANOV sigorta şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Türkiye Mezunları Egemendik Derneği üyesidir. Ayrıca kendisinin halı yıkama fabrikası vardır. Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak  görev yapmaktadır.

alt

16. TKG üyesi NURLAN SULAIMANOV (sağdan 4.) yönetici olarak görev yapmakta olduğu sigorta şirketi ATN POLİS'in  15. kuruluş yıldönümünü iş arkdaşları ile birlikte 14 Kasım 2016 Pazartesi akşamı iş yemeğinde kutladı.

alt

Parlak dolunay ışığında gerçekleşen kutlma yemeğine ait farklı fotoğraflara  ulaşmak için 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı  NURLAN SULAIMANOV'un  (önde) facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.