alt

Özbekistan'dan 10. TKG üyesi  ALİSHER KHAMİDOV 12-15 Kasım 2016 tarihlerinde İsveç'in başkenti Stockholm'de telekominikasyon ve internet teknolojileri  alanında önemli bir konferansa katıldı.  

alt

10. TKG programına Özbekistan'ın başkenti Taşkent'ten  katılan  ALİSHER KHAMİDOV  (solda)  bir telekom şirketinde yönetici olarak görev yapmaktadır. Ankara Üniversitesi SiyasAl Bilgiler Fakültesi mezunudur.

alt

TOBB  tarafından düzenlenen 10. TKG programına Özebekistan'dan katılan ALISHER KASIMOV  İtalya'nın Bologna kentinde 9-13 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen  Tarım ve Bahçe Makineleri  Fuarı EİMA 2016'da stant kuran firmalarla verimli  görüşmeler yaptı. 

FEDER UNACOMA  (İtalyan Tarım Makineleri Üreticileri Federasyonu)  tarafından  1969 yılında başlatılan EIMA Tarım Makineleri  Bienali bugün 40 ülkeden 1900 makine üreticisi şirketin son teknoloji ile üretilmiş elli binden fazla  model makine ve ekipman sergilediğibüyük bir platforma dönüşmüştür.

alt

TOBB  tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler  programı üyesi ALISHER KASIMOV, yatırım ve teknloji konularında   danışmanlık ve dış ticaret alanlarında hizmet veren şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapmak

9-13 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşen EIMA 2016  Bienali Tarım Hayvancılık Gıda ve Gıda Paketleme Fuarı / Gıda İşleme ve Paketleme Makineleri Fuarı tüm dünyadan  profesyonel alıcıları çeken tarım ve bahçe makineleri sektörünün en önemli buluşma etkinliklerinden biridir. 

Bologna Ticaret Fuarı merkezinde düzenlenen ve  sektördeki yenileri tanıtan bir fuar olarak öne çıkan EİMA 2016 Bienali;  Motorlar, Arazi ıslahı ve ormancılık için makineler, Traktörler, traktörler, çok amaçlı taşıt ve motorlu çapalar, Toprak işleme, ekim ve gübreleme için makineler, Bitki ve bitkisel tedavi makineleri, Sulama Makine, Hasat makineleri, Ürünün ilk işlenme ve korunması için makine, Hayvancılık için makine, Tarım - sanayi için makine, Ürünü taşınması için Makine, Bileşenleri, aksesuar ve yedek parça, Bahçecilik ve kamuya açık yeşil alan ekipmanları, küçük motorlu ve elle çalıştırılan makineler, Tarım, hayvancılık yönetimi ve tarımda yenilenebilir enerji kaynakları için tezgahları, makine temizlik ve teçhizat için çeşitli makineler üreten firmalar  yeni ürünlerini profesyonel alıcılara tanıttı. 
 
EIMA 2016 Tarım ve Bahçe Makineleri Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 
 

alt

10. TKG üyesi ALİSHER ASIMOV (soldan 3.) ve Özbekistan heyetinde yer alan işadamları EIMA 2016  etkinliğinde  tarım ve bahçe makineleri teknolojisindeki son yeniikleri yakından inceleme fırsatı bularak yararlı bağlantılar  kurdu.  

alt

18. TKG programına Özbekistan'dan katılan MANSUR  RAHİMOV  (sağda) başkent  Taşkent'te  Wyndham Tashkent Otel'de 8 Kasım 2016  Salı günü düzenlenen "Üretim Teknolojileri"  etkinliğine katıldı.

alt

TOBB tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihlerinder Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girşiimciler programına Özbekistan'dan katılan MANSOOR RAHİMOV  (sağda)  modern ekipman, makine ve hammadde ithalat süreçlerinde yatırım projelerinde fizibilite hazırlanması, sözleşme yapılması, finansman bulunması, lojistik, sigorta vb diğer hususlarda  danışmanlık hizmetleri sunan şirkette üst düzey yöneticidir. Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.