alt

27 Ağustos 2016  Cumartesİ akşamı Gümülcine'de ALBA Taverna'da Batı Trakya Grubunu akşam yemeğinde biraraya getiren 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA (solda) ve 4. TKG programı katılımcısı MURAT  YUNUS HALİL'e (sağda)  çok teşekkür ederiz. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Kayseri, Nevşehir ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Batı Trakya Bölgesinin Gümülcie şehrinden katılan MURAT YUNUS HALİL, bilişim sektöründe faaiyet gösteren şirket sahibidir. İnternet kafe işletmekte ve şirketlere  donanım ve servis hizmetleri sağlamaktadır. Ayrıca eşi ile birlikte kurdukları şirkette yufka üretmekte ve başta Atina olmak üzere tüm Yunanistan'a el yapımı yufkaları pazarlamakadır.

TOBB tarafından  Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan GÜNER MUSTAFA madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri'de düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Gümülcine'den katılan  İBRAHİM HALİL HASAN  dayanıklı  tüketim malları, beyaz eşya, uydu sistemleri ve elektrikli ev aletleri ticareti ile uğraşmaktadır. Gümülcine tarihi çarşıda bulunan  Neo Electirc adlı mağazanın sahibi ve yöneticisidir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan MUSTAFA HAKKI kumaş ticaretiyapmaktadır. Gümülcine'nin taraihi çarşısısnda kumaş mağazası sahibidir.  

alt

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbuk'da düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına İskeçe'den katılan  RIDVAN CANBAZ   İskeçe'de yaşamaktadır. Toptan gıda ticaret yapmakta, kahve ve şekerleme ithalatı ve dağıtımı ile uğraşmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 5. TKG programına katılan  FERİT HACIOĞLU  İskeçe'de yaşamaktadır.  Hazır giyim konfeksiyon mağazası sahibidir.

alt

5. TKG üyesi FERDİ HACIOĞLU İskeçe'de yaşamaktadır. Ankara Bilkent Üniveristesi mezunudur.  Başta kot ürünleri olmak üzere genç giyim moda mağazası işletmektedir.

alt

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan  ALİ ALİ (solda) gıda toptancılığı yapmaktadır. Türkieye'den bisküvi ve çikolata ürünlerinin ünlü  markası ETİ'nin Batı Trakya genelindeki temsilcisidir. 

alt

TOBB tarafından Ankara,  Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İskeçe şehrinden katılan RETZEP CHASAN ARIF tarımsal üretim ve genel ticaret konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir.  

alt

TOBB tarafından Ankara, Konya , Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Gümülcine'den katılan İSMAİL MOUMIN inşaat, elektromekanik sistemler, fotovoltaik sistemler, proje kontrolü ve teknik danışmanlık işleri yapan TECHNOMECANICA şirketinin ortağıdır. İstanbul, Boğaziçi Üniversitesi mezunudur.

İSMAİL MOUMIN Mühendisler Odası (TEE), Gümülcine Ticaret Odası, Yenilenebilir Enerji Kaynakları Merkezi, Yunanistan Devlet İşleri Yüklenici Mühendisler ve Müteahhitler Birliği, (PEDMEDE) ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği üyesidir. 

alt

Türkiye Odalar ve  Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. TKG programına Gümülcine'den katılan  HASAN HASAN  Batı Trakya azınlığının gazetesi GÜNDEM'de görev yapmaktadır. Ayrıca tarımsal üretimle ilgilenmektedir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Batı Trakya temsilcisi olarak katılan  MEMET MOLLA ALI MEMET,  gıda malları, temizlik ve hijyen ürünleri ticareti yapmaktadır. Gümülcine'deki Şükriye Marketleirnin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Gümülcine - Komotini Ticaret Odası üyesidir.

alt

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Gümnülcine'den katılan ALİ CHAF ALİ   sıhhi tesisat işleri, merkezi ısıtma sistemleri yapan şirket sahibidir.  Ayrıca Türkiye’den kalorifer kazanları, şofben, kombi, radyatör ve ekipmanları ithalatı ve ticareti ile uğraşmaktadır. Arıca www.idrosop.gr adresinden internet ortamında satış yapmaktadır. Gümülcine Su, Kanalizasyon, Isıtma ve Hava Gazı Tesisatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Rodop ili Esnaf ve Zanaatkarlar Odası üyesidir. Dini Etkinlikler ve Bayram Şenlikleri Kültür Derneği Başkanıdır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Gümülcine'den katılan  SELAETİN EVİAZ   Batı Trakya Tarım Hayvancılık Araştırma Enstitüsünde kurucu üye olarak görev yapmaktadır. Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği üyesidir. Kayseri Veteriner Fakültesi mezunudur.

alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ  (sol başta)  Batı Trakya TKG grubu buluşmasında 10. TKG üyesi EROL AMET (soldan 2.), 5. TKG üyesi HAYRİ ABDULHALİM (sağdan 4.) ile  5. TKG programı katılımcısı FERDİ  HACIOĞLU (sağdan 3.), 15. TKG programı  üyesi  IMPRAIM IMPRAIMKO  (sağdan 2.) ve 12. TKG programı üyesi  İSMAİL MÜMİN (sağ başta) ile sohbet ederek, gelecek toplantınının Bulgaristan'da  yapılmasını önerdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 5. TKG programına İskeçe'den  katılan HAYRİ ABDULHALİM  (Sağdan 4.) uzun yıllar Yunanistan genelinde kot  giysi toptan  ticareti yapmıştır. İskeçe'de  oğulları ile birlkte  mağaza işletmektedir.

TOBB tarafından düzenlenen  10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Batı Trakya bölgesinden  Gümülcine şehrinden katılan EROL AMET (SOLDAN 2.)  Bursa Uludağ Gıda Mühendisliği mezunudur. Yoğurt, ayran, peynir, tereyağı vb süt ürünleri üretimi yapan şirket sahibidir ve Gümülcine Sanayi Odası üyesidir. 

18 Mayıs 2014  Pazar günü Yunanistan'da yapılan yerel seçimlerde  İskeçe ili Mustafcova beldesinde Belediye Meclis Üyeliğini kazanan 15. TKG üyesi IMPRAIM IMPRAIMKO -İBRAHİM İBRAİMKO (sağdan 2.)  Belediyede İşletme Müdürü olarak görev yapmaktadır. 

15. TKG üyesi IMPRAIM IMPRAIMKO  programa kataıldığı sırada Tekstil makineleri, kumaş boyama makineleri ve halı sektöründe ticaret yapan, ayrıca sebze,  meyve  ticareti ile uğraşıyordu. İskeçe Türk Birliği ve  İskeçe Ticaret Odası üyesidir. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

Batı Trakya  TKG buluşmasına ait farklı fotoğraflar özel bir albüm olarak TKG facebook sayfamıza eklenmiştir.  Batı Trakya Albümü'ne  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

27-28 Ağustos 2016 tarihlerinde gerçekleşen TKG Batı Trakya Grubu ziyareti konusunda 13. TKG üyemiz HASAN HASAN tarafından Gündem Gazetesi'nde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.