alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 1. TKG programına Irak'ın  Kerkük şehrinden katılan  NURİ SALİHİ turizm sektöründe faaliyet göstermek amacıyla yeni bir şirket kurdu  ve uçak bileti satışına başladı. 

Seyehat Acentesi hizmetleri sağlayacak olan yeni şirket kurması nedeniyle 1. Türkçe Konuşan Girşimciler Grubu üyesi  NURİ SALİHİ arkadaşımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz. 

alt

NURİ SALİHİ  (sağdan 2.) Yatırım Konseyi Üyeleri ile birlikte  Kerkük Valisini ziyaret etti. 

1. TKG üyesi NURİ SALİHİ  25 Nisan 2016  tarihi itibariyle Kerkük il Meclisi tarafından seçilen  ve  dokuz kişiden oluşan  Yatırım Konseyi Üyesi olarak görev yapmaktadır.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 1. TKG programına katılan NURİ SALİHİ  (sağdan 3.) Yatırım Konseyi Üyeleri ile birlikte  alışveriş merkezi inşaatını ve toplu konut projesi tanıtım ofisini  ziyaret ederek, gelişmeler hakkında bilgi aldı.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından Ankara, Bursa, İstanbul ve Gaziantep'te düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan NURİ SALİHİ (ortada) , devlet ihaleleri üzerinden genel ticaret ve inşaat müteahhitliği, hastane inşaatı ve  ekipman temini, jeneratör ve elektrik pano istasyonları satış ve uygulama işleri yapan şirket sahibidir.