alt

14. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN (sağda) Türk Alman İşadamları Birliği (TDU) Başkanı olarak, T.C.  Berlin Büyükelçisi görevi sona eren HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU (solda)  onuruna 5 Kasım 2016 Salı günü veda resepsiyonu düzenleyerek, Almanya'da yaşayan Türklerin içinde bulunduğu koşulların iyleştirilmesi ve ekonomik alanda  güçlenmesi için yapmış olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN  26-27 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen DTİK Dünya Türk Girişimciler Kurultayında  Avrupa Komitesi Üyeliğine yeniden seçildi.

alt

Görev süresi sona eren T.C. Berlin Büyüleçisi HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU (soldan 4.)  ve T.C. Berlin Başkonsolosu AHMET BAŞAR ŞEN (sağdan 3.) onuruna düzenlenen veda respsiyonuna ait farklı fotoğraflara ulaşmak için TDU Başkanı REMZİ KAPLAN'ın (sağdan 4.) facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret  edilmesi gerekmektedir.  

Veda törenine ait video görünülerine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

T.C. Berlin Başkonsolosu AHMET BAŞAR ŞEN (sol başta) ve T.C.Berlin Büyükelçisi  HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU'na (sağdan 2.) anı olarak birer tablo armağan eden Berlin TDU Başkanı REMZİ KAPLAN hizmetleri nedeniyle teşekkür etti ve yeni görevlerinde başarılar diledi.  

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN, Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir.

alt

12. TKG programı üyesi  SÜREYYA İNAL (sağdan 2.)  Büyükelçi onuruna düzenlenen veda törenine katılarak,  yeni yaşamlarında başarı ve esenlik diledi.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan SÜREYYA İNAL,  mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir.

Berlin Brandenburg  Türk Alman İşadamları Birliği Başkanı REMZİ KAPLAN görev süresi 31 Ekim 2016'da dolan Büyükelçi  HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU'nu  Türkiye'ye uğurlayanlar arasında yer aldı.  

Hürriyet haber sitesinde yayınlanan uğurlama töreni haberine bu linkten ulaşılmaktadır.