alt

27 Ağustos 2016 Cumartesi akşamı Gümülcine'de düzenlenen Batı Trakya TKG üyelerinin akşam yemeğine İskeçe'den katılan 4. TKG üyesi  RIDVAN CANBAZ (solda) ve FERİT HACIOĞLU (sağda) ile yıllar sonra yeniden görüşmekten memnun olduk. 

4. TKG üyesi RIDVAN CANBAZ   İskeçe'de yaşamaktadır. Toptan gıda ticaret yapmakta, kahve ve şekerleme ithalatı ve dağıtımı ile uğraşmaktadır.

5. TKG üyesi FERİT HACIOĞLU  İskeçe'de yaşamaktadır.  Hazır giyim konfeksiyon mağazası sahibidir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen  8. TKG programına katılan ALİ ALİ (solda) Eti Bisküvi firmasının Batı Trakya bayisi olarak faaliyet göstermektedir. 

TOBB tarafından Ankara, Konya , Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan İSMAİL MÜMİN (ortada)  inşaat, elektromekanik sistemler, fotovoltaik sistemler, proje kontrolü ve teknik danışmanlık işleri yapan TECHNOMECANICA şirketinin ortağıdır. iistanbul, Boğaziçi Üniveristei mezunudur.

Mühendisler Odası (TEE), Gümülcine Ticaret Odası, Yenilenebilir Enerji Kaynakları Merkezi, Yunanistan Devlet İşleri Yüklenici Mühendisler ve Müteahhitler Birliği, (PEDMEDE) ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği üyesidir. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri'de düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Batı Trakya temsilcisi olarak Gümülcine'den katılan 2. TKG üyesi İBRAHİM HALİL HASAN  (sağda)  dayanıklı  tüketim malları, beyaz eşya, uydu sistemleri ve elektrikli ev aletleri ticareti ile uğraşmaktadır.

TOBB  tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan GÜNER MUSTAFA (solda) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir. 

alt

TOBB tarafından Ankara,  Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İskeçe şehrinden katılan RETZEP CHASAN ARIF (solda) tarımsal üretim ve genel ticaret konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir.    

Batı Trakya TKG grubu buluşmasına katılarak destek verene RAMADAN DUBAN (ortada)  T.C. Gümülcine Başkonsolsoluğunda yerel uzman olarak görev yapmaktadır. 

alt

Batı Trakya TKG grubu üyeleri   19. TKG programının heyet başkanı ŞENER SABRİ  (sağ başta, ayakta) ve eşi FATMEGÜL HÜSEYİN'in   Bulgaristan'dan gelerek, akşam yemeğine sürpriz katılımlarından çok memnun oldular.

13. TKG üyesi  HASAN HASAN, 18. TKG üyesi   ALİ CHAF ALİ  (ayakta, 1. sırada, soldan 2.)  ve 19. TKG  üyesi SELAETİN EİVAZ   (önder, sağ başta)   ALBA Taverna'da düzenlenen akşam yemeğinde konuklarla yakından ilgilenerek, ev sahipliği yaptılar.

27-28 Ağustos 2016 tarihlerinde gerçekleşen TKG Batı Trakya Grubu ziyareti konusunda 13. TKG üyemiz HASAN HASAN tarafından Gündem Gazetesi'nde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Batı TrakyaTKG Grubu  buluşmasına ait farklı fotoğraflar özel bir albüm olarak TKG facebook sayfamıza eklenmiştir.  Batı Trakya Albümü'ne ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

Batı Trakya TKG grubunun İskeçe'de yaşayan üyelerinden 14. TKG programı katılımcısı  ŞEMSETTİN MUSTAFAOĞLU   (önde, sağ başta, ve eşi (önde, sağdan 2.), 5. TKG programı katılımcıları  HAYRİ ABDULHALİM  (ayakta, sağ başta), FERİT HACIOĞLU  (ayakta, sağdan 2.), FERDİ HACIOĞLU (ayakta, soldan 3.),  4. TKG  programı katılımcısı RIDVAN CANBAZ (ayakta, sağdan 3.), 15. TKG üyesi  IMPRAIM IMPRAIMKO  (ayakta, soldan 2.) ve 9. TKG üyesi RETZEP CHASAN ARIF (arkada) grup fotoğraf çekimi için  biraraya geldiklerinde; akşam yemeğine katılarak destek veren T.C. Gümülcine Başkonsolosluk görevlisi  RAMADAN DUBAN ( ayakta, sol başta)  ve  Batı Trakya  Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Kadın Komisyonu Asbaşkanı SİBEL OSMANOĞLU (önde, sol başta)  gruba eşlik etti.

alt

Batı Trakya  TKG grubunun buluşmasına  Gümülcine'den katılan TKG üyeleri  ve değerli eşlerine ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz.  

4. TKG üyesi MURAT YUNUS  HALİL (önde, sol başta ve  eşi  FAİZA YUNUS  HALİL (önde, sağ başta), 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA (önde, sağdan 3.) ve eşi FİKRİYE MOLLA HASAN (önde sağdan 2.)   17. TKG üyesi MEHMET MOLLA  (arkada, soldan  2.) ve eşi ŞÜKRİYE MOLLA (arkada, sol başta),  T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu yerel uzmanı RAMADAN DUBAN (arkada, soldan 4. ve eşi  ZÜLEYHA DUBAN (arkada, soldan 3.), 2. TKG üyeleri  MUSTAFA HAKKI (arkada, sağ başta)  ve İBRAHİM HALİL HASAN (arkada, sağdan 5.) , 8. TKG üyesi ALİ ALİ  (arkada, sağdan 4.) ve Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı SİBEL MUSTAFAOĞLU (arkada, sağdan 2. ve eşi (sağdan 3.)  aynı fotoğraf karesinde biraraya  geldi.