alt

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA  (soldan 6.)  ve ailesi ile birlkte 28 Ağustos 2016 Pazar günü İskeçe'de yaşayan TKG üyelerine konuk olduk.

İskeçe programının ev sahipliğini üstlenen 5. TKG üyesi FERDİ HACIOĞLU (sağdan 2.) ve 15. TKG üyesi İBRAHİM İBRAHİMKO'ya  (sağ başta) çok teşekkür ediyoruz.

İskeçe Buluşmasına katılan 14. TKG üyesi  ŞEMSETTİN MUSTAFAOĞLU (soldan 3.),  15. TKG üyesi  IMPRAIM IMPRAIMKO (sağ başta), 5. TKG üyesi FERDİ HACIOĞLU (sağdan 2.),  2009 DTİK Kurultayı katılımcısı RAMADAN  ÖMER RECEPOĞLU (soldan 4.), 9. TKG üyesi  RETZEP CHASAN ARIF (soldan 5.), Gümülcine'den 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA  (soldan 6.), 5. TKG üyeleri FERİT HACIOĞLU  (soldan 7.) ve   HAYRİ ABDULHALİM (sağdan 7.) ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Kadın Komisyonu Asbaşkanı SİBEL OSMANOĞLU  (sağdan 4.) ile TKG üyelerinin eşleri ve çocuklarına şehirlerini  tanıttıkları ve konukseverlikleri  nedeniyle teşekkür ediyoruz.   

alt

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA'nın değerli eşi FİKRİYE MOLLA HASAN'a (ortada) ve küçük oğulları EYMEN MUSTAFA''ya (solda) TKG  İskeçe grubunun buluşmasına katıldıkları için teşekkür ediyoruz. 

14. TKG üyesi ŞEMSETTİN MUSTAFAOĞLU'nun değerli eşine (sağda) İskeçe buluşmasında ev sahibeliğini üstlendiği için teşekkür  ederiz. 

alt

Batı Trakya TKG grubu üyeleri ve eşleri ile birlikte  Türkçe Konuşan Girişimciler İskeçe buluşmasını  belgelemek üzere Osmanlı eseri  tarihi Saat Kulesi önünde buluştuk.

Gümülcine'den 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA (sol başta) eşi ve oğulları ile birlikte İskeçe buluşmasına katılarak,  İskeçeli TKG üyelerine ASBA Taverna'da düzenlenen akşam yemeğine katılımları nedeniyle teşekkür etti. 

1870 yılında hacı Emin Ağa tarafından yaptırılan saat kulesi ile geçmiş dönemde aynı meydanı paylaşan cami bugün ortada yoktur. 

alt

İskeçe TKG grubundan 5. TKG üyesi FERİT HACIOĞLU (sol başta),  2009 DTİK Kurultayı katılımcısı RAMADAN  ÖMER RECEPOĞLU (soldan 2.), ŞEMSETTİN MUSTAFAOĞLU  (sağ başta) ile eşi (sağdan 2.) ,  5. TKG üyesi FERDİ HACIOĞLU (arkada, solda), 15. TKG üyesi  İBRAHİM İBRAHİMKO (arkada, ortada), 9. TKG üyesi  RETZEP CHASAN ARIF (arkada, sağda)  İskeçe Türk Birliği  Asbaşkanı İSMET TÜCCAR  (soldan 3.) ile birlikte Osmanlı vakıf eserlerini  ve tarihi Türk İlkokulu binasını ziyaret ettik.

alt

15. TKG üyesi  IMPRAIM IMPRAIMKO  (solda) ve 5. TKG üyesi FERDİ HACIOĞLU (sağda) rehberliğinde İskeçe'nin tarihi bölgesini  ve seyir terasını ziyaret ettik. 

18 Mayıs 2014  Pazar günü Yunanistan'da yapılan yerel seçimlerde  İskeçe ili Mustafcova beldesinde Belediye Meclis Üyeliğini kazanan 15. TKG üyesi IMPRAIM IMPRAIMKO -İBRAHİM İBRAİMKO belediyede işletme müdürü olarak görev yapmaktadır. 

15. TKG üyesi IMPRAIM IMPRAIMKO  programa kataıldığı sırada Tekstil makineleri, kumaş boyama makineleri ve halı sektöründe ticaret yapan, ayrıca sebze,  meyve  ticareti ile uğraşıyordu. İskeçe Türk Birliği ve  İskeçe Ticaret Odası üyesidir. 

alt

TKG üyelerinin İskeçe buluşmasına iki kızı ile birlikte katılarak TKG Ailesinin zenginleşmesine katkıda bulanan SİBEL OSMANOĞLU'na  (sağdan 3.) teşekkür ediyoruz. 

27-28 Ağustos 2016 tarihlerinde gerçekleşen TKG Batı Trakya Grubu ziyareti konusunda 13. TKG üyemiz HASAN HASAN tarafından Gündem Gazetesi'nde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Batı Trakya TKG Grubu  buluşmasına ait farklı fotoğraflar özel bir albüm olarak TKG facebook sayfamıza eklenmiştir.  Batı Trakya Albümü'ne ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.