alt

17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ  (solda)  T.C. Berlin Büyükelçisi HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU (sağda) tarafından 28 Ekim 2016 Cuma gecesi Büyükelçilik binasında verilen Cumhuriyet Bayramı  resepsiyonuna  Frankfurt'tan katıldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlaması ile birlikte Almanya'da görev süresi sona eren Büyükeleçi'ye şahsına ve firmasına göstermiş olduğu yakın ilgi nedneiyle teşekkür ederek veda etti.

Haberler Com sitesinde yayınlanan  Berlin Büyükelçiliği Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu haberine  bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girşimciler programına heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ başarı öyküsünü  şu cümlelerle özetliyor:

" Kırk yıldan beri  Almanya'da yaşıyorum  24 yıldan bu yana  aile şirketimizde katma değeri yüksek, sanayi ürünleri,  Otomotiv, Savunma & Hava Sanayi,  Medikal Car,  Xtreh ,Medikal Cihazlaz,  MR Cihazı,  Endoskopi, Mikroskopi, Makine Sanayi  Optik ve Feinmechanik, Pffeier Vackum, Mercedes Benz, BMW, Audi parçalarını  talaşlı imalat ile üretmekteyiz." 

alt

11. TKG  programı üyeleri  Dr. NEJAT DOĞAN (sağda) ve ikiz kardeşi Dr. NECDET DOĞAN (solda) T.C.  Stuttgart Baş Konsolsoluğu'nun 28 Ekim 2016 tarihinde  Maritim Hotel Stuttgart 'da düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. yılı kutlamasına katıldı.

T.C. Stuttgart Başkonsolosluğu facebok sayfasında yayınlanan  Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu albümüne bu linkten ulaşılmaktadır. 

Yeni Posta Gazetesinde yayınlanan Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. TKG programına Almanya'dan  katılan Dr. NECDET DOĞAN  otomotiv yedek parça, plastik enjeksiyon parçaları üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca  enerji sektörü ve nano teknoloji alanında  proje geliştirme faaliyeti bulunmaktadır. Uluslararası Türk Ticaret Merkezi (ITBC)  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Başkonsolos  AHMET AKINTI'nın ev sahipliğinde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna ait farklı fotoğraflara ulaşmak için 11. TKG üyesi Dr. NECDET DOĞAN'ın facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edİlmesİ gerekmektedir. 

alt

12. TKG üyesi MUHAMMED ERTURAN (sağda) T.C Stuttgart Başkonsolosluğu tarafından verilen Cumhuriyet Bayramı kutlama davetine kızı (solda) ile birlikte katıldı.  

TOBB tarafından Ankara, Karaman,  Konya ve İstanbul ilerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'nın Stuttgart şehrinden katılan MUHAMMED ERTURAN aslen Nevşehirlidir.

T.C. Stuttgart  Başkonsolsoluğu Cumhuriyet Bayramı davetine ait farklı fotoğraflara  12. TKG üyesi MUHAMMED ERTURAN'ın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

MUHAMMED ERTURAN şirketler için organizasyon, üretim, verimlilik ve karlılık artırma, muhasebe, ticaret ve yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan, Almanya genelinde fuar hizmetleri ve fuar organizasyonu hizmetleri veren şirket sahibidir. ATGIAD, TD-IHK ve IHK-Stuttgart üyesidir. Stuttgart TSO Meclis Üyesi ve Avrupa Türk Genç İşadamları Derneği Kurucu Başkanıdır.  

alt

18. TKG üyesi PINAR ÖZYILMAZ (sağda) Köln Başkonsolsoluğu tarafından  Maritim Hotel Köln'de düzenlenen Cumhriyet Bayramı kutlamasına annesi ile birlikte katıldı. 

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan PINAR ÖZYILMAZ  tanıtım ve reklam ajansı sahibidir. Köln (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. Türk Sanat Müzüği koro üyesi olarak Almanya'da çeşitli toplantı ve festivaller kapsamında  düzenlenen konserlere katılmaktadır. 

alt

9. TKG programına Almanya'dan katılan EFENDİ AYGÜN (soldan 3.)  Hannover  kentinde Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı  kutlam töenine katıldı ve katkıda bulundu.

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya  temsilcisi olarak katılan EFENDİ AYGÜN ithalat, ihracat uluslararası pazarlama konusunda çalışan şirket sahibidir. Ayrıca emeklilik işlemleri, emlak ve finans sektöründe  danışmanlık ve kredilendirme işleri yapmaktadır. TDIHK ve BTEU Üyesidir.