alt

27 Ağustos 2016 Cumartesi günü Batı Trakya  ziyaretimiz sırasında, BAKEŞ Genel Müdürü PERVİN HAYRULLAH (sağda) çalışma ofisinde ziyaret ederek, BAKEŞ'in faaliyetleri hakkında bilgi aldık, zengin bir  tarihi kolleksiyona sahip olan kütüphaneyi  ve kursların düzenlendiği  işlikleri gördük. 

alt

TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nun selamları ile birlkte gönderdiği TOBB plaketini 27 Ağustos 2016  Cumaretsi akşamı Gümülcine'nin kırsalında bulunan ASBA Tavernada düzenlenen Batı Trakya TKG Grubu  yemeğinde BAKEŞ  Genel Müdürü PERVİN HAYRULLAH'a (sağda) teslim ettik.

PERVİN HAYRULLAH ODTÜ mezunudur. 1. TKG programı heyet başkanı GALİP GALİP'in yönetim kurulu başkanı olduğu BAKEŞ Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi  Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. Batı Trakya'daki azınlık toplumunun haklarını AGİT (Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı)  nezdinde  izlemekte ve savunmaktadır.  

Rodop Rüzgarı Gazetesinde yayınlanan bu konudaki habere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

alt

BAKEŞ Genel Müdürü  PERVİN HAYRULLAH'a (arkada, solda)   Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Kadın Komisyonunda Asbaşkan olarak görev yapan NURAN MUSTAFA (önde, solda) ve  SİBEL OSMANOĞLU'na (önde sağda) Batı Trakya TKG Grubunun yemeğine katılmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz. 

alt

BAKEŞ Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğiitm Şirketi   7 Mayıs 2007 tarihinde 44 kurucu üyeyle İskeçe’de kurulmuş kar amacı gütmeyen, vakıf niteliğinde bir şirkettir.

Batı Trakya Türk Azınlığının eğitim ve kültür seviyesinin yükseltilmesine katkı sağlayacak her alanda çalışmalar yapmak, Türk dilini ve kültürünü araştırıp-geliştirmeye yönelik, eğitimsel, pedagojik, kültürel, tarihi ve genel olarak bilimsel araştırma ve çalışmaları gerçekleştirmek, İlköğretim, Ortaöğretim ve Yüksek Öğretim kurumları, çocuk yuvaları, ana okulları kurmak, şirket tüzüğüne uygun olarak yerli ve yabancı kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak BAKEŞ’in genel amaçları arasındadır.

BAKEŞ ile ilgili ayrıntılı bilgilere web sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

27 Ağustos 2016 Cumartesi günü Batı Trakya Bölgesi Gümülcine ili  ziyaretimiz sırasında, BAKEŞ Genel Müdürü PERVİN HAYRULLAH (sağda) ile birlikte Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği'ni ziyaret ettik. 

Batı TrakyaTKG Grubu  buluşmasına ait farklı fotoğraflar özel bir albüm olarak TKG facebook sayfamıza eklenmiştir.  Batı Trakya Albümü'ne ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

27-28 Ağustos 2016 tarihlerinde gerçekleşen TKG Batı Trakya Grubu ziyareti konusunda 13. TKG üyemiz HASAN HASAN tarafından Gündem Gazetesi'nde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.