alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 17. TKG programına  Batı Trakya'dan katılan ve Şükriye Market'in sahibi olan MEMET MOLLA ALİ MEMET(sağda) programdan sonra  5 Aralık 2014  tarihinde yeni bir market  açarak Gümülcine'deki market sayısını ikiye  çıkararark, pazar payını büyütmüştü.

17. TKG üyesi MEHMET MOLLA  sahibi olduğu Şükriye Marketlerinde  Türkiye'de üretilmiş gıda ve temizlik  malzemelerini tüketicilere sunaraj, Türk mallarının  kullanımının evlerde yagınlaşmasına ve Yunanistan pazarında çoğalmasına özel bir önem vermektedir.  Bu duyarlı davranışı nedneiyle değerli arkadaşımızı kutluyor ve teşekkür ediyoruz. 

Rodop Rüzgarı internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı  açılış haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

17. TKG üyesi MEHMET MOLLA ALİ MEMET (ortada) ve eşi ŞÜKRİYE MOLLA  (sağda)  arkadaşlarımıza 27 Ağustos 2016 Cumartesi akşamı ASBA Taverna'da düzenlenen Batı Trakya TKG Grubu buluşma yemeğine katılarak, bizleri onurlandılar ve TKG ailesine destek oldular. 

27-28 Ağustos 2016 tarihlerinde gerçekleşen TKG Batı Trakya Grubu ziyareti konusunda 13. TKG üyemiz HASAN HASAN tarafından Gündem Gazetesi'nde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

17. TK üyesi MEHMET MOLLA (solda),  TOBB  Başkanı M. RİFATHİSARCIKLIOĞLU'nun da ortağı olduğu Nuh'un Ankara Makarnası markasını marketlerinde  satışa sunarak, Gümülcinelilerin sofralarına ulaştırdığı için özel olarak teşekkür ediyoruz.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Batı Trakya temsilcisi olarak katılan MEMET MOLLA ALI MEMET, gıda malları, temizlik ve hijyen ürünleri ticareti yapmaktadır.  Şükriye Marketlerinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Gümülcine - Komotini Ticaret Odası üyesidir.

alt

17. Türkçe konuşan Girişimciler programına Irak kerkük'ten katılan ABDAL AMEER M. HASSAN FAHMI (solda) Yunanistan Batı Trakya'dan  MEMET MOLLA ALI MEMET (sağda) 2 Mart 2014 Pazar günü  İstanbul Boğazında  düzenlenen tekne gezisinde anılarda alan bu  fotoğraf karesinde buluşmuştu.    

alt

Batı TrakyaTKG Grubu  buluşmasına ait farklı fotoğraflar özel bir albüm olarak TKG facebook sayfamıza eklenmiştir.  17. TKGprogramı katılımcısı MEHMET MOLLA (sağda) ile  farklı fotoğraflarımızın da yeraldığı  Batı Trakya Albümü'ne ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

27 Ağustos 2016 Cumartesi günü Batı Trakya Bölgesi Gümülcine ili  ziyaretimiz sırasında, BAKEŞ Genel Müdürü PERVİN HAYRULLAH (sağda) ile birlikte Şükriye Market'in ilk şubesini  ziyaret ederek, bereketli kazançlar diledik.