alt

27 Ağustos 2016  Cumartesİ akşamı Gümülcine'de ALBA Taverna'da Batı Trakya Grubunu akşam yemeğinde biraraya getiren 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA (solda) ve 4. TKG programı katılımcısı MURAT  YUNUS HALİL'e (sağda)  çok teşekkür ederiz. 

alt 

TOBB tarafından düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevin üstlenen ı ŞENER SABRİ (ortada) Batı Trakya TKG  grubu üyelerinin  27 Ağustos 2016Cumartesi akşamı gerçekleşen yemeğine eşi ile birlikte  katılarak sürpriz yapt. 

ŞENER SABRİ ile başta dönem arkadaşı SELAETİN EVİAZ (arkada, sağda) olmak üzere  13. TKG üyesi HASAN HASAN (önde, sodla) ve 18. TKG üyesi  ALİ CHAF ALİ  (önde, sağda) yakından ilgilendi. 

alt

Batı Trakya Azınlığı  Yüksek Tahsilliler Derneği Kadın Komisyonu Asbaşkanları NURAN MUSTAFA (solda) ve  SİBEL OSMANOĞLU'na  (sağda) Batı Trakya TKG Grubunun yemeğine katılarak, destek verdikleri için teşekkür ediyoruz.   

alt

4. TKG üyesi MURAT YUNUS HALİL'in eşi  ZÜLEYHA YUNUS HALİL (solda) ve 17. TKG programı üyesi  MEHMET MOLLA'nın karısı  ve iş ortağaı ŞÜKRİYE MOLLA MEMET (sağda) Batı Trakya TKG grubunun buluşmasına katılarak Türkçe Konuşan Girişimciler ailesinin  samimi ortamını paylaştılar.

alt

Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı SİBEL MUSTAFAOĞLU (solda) ve 18. TKG programı üyesi GÜNER MUSTAFA nın eşi  FİKRİYE MOLLA HASAN (sağda) Batı Trakya TKG buluşmasına katılan konuklarla ilgilenerek, destek verdiler.

alt

İskeçe'den 14. TKG üyesi ŞEMSETTİN MUSTAFAOĞLU'nun eşi (solda) ve  T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu uzmanı RAMADAN DUBAN'ın eşi ZÜLEYHA DUBAN (sağda) Batı Trakya TKG buluşmasına katılarak büyük TKG  ailesinin üyeleri ile tanıştı.

alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ  (sol başta)  Batı Trakya TKG grubu buluşmasında 10. TKG üyesi EROL AMET (soldan 2.), 5. TKG programı katılımcısı FERDİ  HACIOĞLU (sağdan 3.), 15. TKG programına İskeçe'den katılan IMPRAIM IMPRAIMKO  (sağdan 2.) ve 12. TKG programı üyesi  İSMAİL MÜMİN (sağ başta) ile sohbet ederek, gelecek toplantınının Bulgaristan'da  yapılmasını önerdi. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir ve  Kayseri'de  düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan MUSTAFA HAKKI (solda )  ve İBRAHİM HALİL HASAN (sağda) ile yıllar sonra yeniden görüşmekten ve iyi haberlerini öğrenmekten çok memnun olduk. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 5. TKG programına İskeçe'den katılan HAYRİ ABDULHALİM  sağda) ve FERİT HACIOĞLU (solda) ile yıllar sonra yeniden görüşmekten ve aileleri ile tanışmaktan çok  mutlu olduk. 

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan  heyet başkanı ŞENER SABRİ  (ayakta) eşi FATMEGÜL HÜSEYİN ve arkadaşları ile birlikte sürpriz yaparak, 27 Ağustos 2016 Cumartesi akşamı Batı Trakya'nın Gümülcine (Komotini) şehrinde ASBA Tavernada  düzenlenen Batı Trakya TKG grubunun yemeğine katılarak TKG üyeleri ile tanıştı. 

14. TKG program üyesi İskeçe'den ŞEMSETİN MUSTAFAOĞLU (sol başta) eşi ile birlikte  katıldığı Batı Trakya TKG grubu akşam yemeğinde Gümülcineli TKG üyeleri ile tanışmaktan memnun oldu. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Konya , Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Gümülcine'den  katılan İSMAİL MÜMİN (sağda) ve 15. TKG programına iskeçe'den katılan İBRAHİM İBRAHİMKO  (solda) Batı Trakya Bölgesi TKG  buluşmasında bölgedeki son  gelişmelere ilşkin düşüncelerini paylaştı.  

alt

27 Ağustos 2016 Cumartesi akşamı Gümülcine'de düzenlenen Batı Trakya TKG üyelerinin akşam yemeğine İskeçe'den katılan 4. TKG üyesi  RIDVAN CANBAZ (solda) ve 5. TKG üyeleri  FERİT HACIOĞLU (ortada) ve HAYRİ ABDULHALİM  (sağda)  Türkçe Konuşan Girişimciler programlarına Gümülcine'den katılan üyelerle tanıştı. 

alt

19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞENER SABRİ'nin (sol başta)  eşi ve arkadaşları ile birlikte Bulgaristan'dan gelerek, akşam yemeğine katılması Batı Trakya TKG grubu üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı.   

alt

Batı Trakya TKG grubu üyelerinin TOBB tarafından  düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler programlerına katılamalarında çok özel bir çaba göstereen T.C. Gümülcine Başkonsolsoluğu görevlisi RAMADAN DUBAN'a (önde) ilk programdna itibaren verdiği destek nedeniyle teşekkür ederiz.

Batı Trakya  TKG buluşmasına ait farklı fotoğraflar özel bir albüm olarak TKG facebook sayfamıza eklenmiştir.  Batı Trakya Albümü'ne  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

27-28 Ağustos 2016 tarihlerinde gerçekleşen TKG Batı Trakya Grubu ziyareti konusunda 13. TKG üyemiz HASAN HASAN tarafından Gündem Gazetesi'nde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.