alt

28 Ağustos 2016 Pazar günü Batı Trakya İskeçe'de yaşayan  TKG grubu üyeleri ile birlikte 5. TKG üyesi FERDİ HACIOĞLU'nun (soldan 2.) başta kot giyim eşyaları oolmak üzere genç giyim mağazasını ziyaret ederek, başarılar ve  bereketli kazançlar diledik. 

5. TKG programı katılımcısı  FERİT HACIOĞLU (arkada, sağ başta), 15. TKG üyesi  IMPRAIM IMPRAIMKO (önde, sol başta), 9. TKG üyesi  RETZEP CHASAN ARIF  (arkada,s ağdan 2.) , 2009 DTİK Kurultayı katılımcısı RAMADAN ÖMER RECEPOĞLU  (önde, sağdan 3.), 14. TKG üyesi ŞEMSETTİN MUSTAFAOĞLU (önde, sağdan 2.) ile  eşi (önde, sağ başta) ve  5. TKG  programı katılımcısı FERDİ HACIOĞLU (önde, soldan 2.) eşliğinde İskeçe'yi gezmenin mutluluğunu yaşadık.

alt

15. TKG üyesi İBRAHİM İBRAHİMKO (sağda) ve 5. TKG programı katılımcısı FERDİ HACIOĞLU (solda) İskeçe ziyaretimizde ev sahipliğini üstlendi. 

18 Mayıs 2014  Pazar günü Yunanistan'da yapılan yerel seçimlerde  İskeçe ili Mustafcova beldesinde Belediye Meclis Üyeliğini kazanan 15. TKG üyesi IMPRAIM IMPRAIMKO -İBRAHİM İBRAİMKO belediyede işletme müdürü olarak görev yapmaktadır. 

15. TKG üyesi IMPRAIM IMPRAIMKO  programa kataıldığı sırada Tekstil makineleri, kumaş boyama makineleri ve halı sektöründe ticaret yapan, ayrıca sebze,  meyve  ticareti ile uğraşıyordu. İskeçe Türk Birliği ve  İskeçe Ticaret Odası üyesidir. 

27-28 Ağustos 2016 tarihlerinde gerçekleşen TKG Batı Trakya Grubu ziyareti konusunda 13. TKG üyemiz HASAN HASAN tarafından Gündem Gazetesi'nde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

iskeçe'de yaşayan TKG üyeleri ile birlikte 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı  FERİT HACIOĞLU' nun  (önde, soldan 3.) giyim mağazasını ziyaret ederek, hayırlı işler diledik. 

Batı TrakyaTKG Grubu  buluşmasına ait farklı fotoğraflar özel bir albüm olarak TKG facebook sayfamıza eklenmiştir.  Batı Trakya Albümü'ne ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen  5. TKG programına katılan FERDİ HACIOĞLU (solda) ile birlikte  şehrin tarihi bölgedsidne bulunan ve bugün etnoğrafya müzesi olara kullanılan tarihi konağı ziyaret ettik.

FERDİ HACIOĞLU Bilkent Üniveristesi İşletme Fakültesi mezunudur. 

alt

15. TKG programı katılımcısı  IMPRAIM IMPRAIMKO (arkada sol başta) ile birlikte 5. TKG üyesi FERİT HACIOĞLU'nun  (arkada, sağdan 2.)  davetini kabul ederek evini ziyaret ettik, aile üyeleri ile tanışarak, kahvaltı sofrasına konukolduk.  

alt

5. TKG programı katılımcıları  baba-oğul FERDİ HACIOĞLU (önde) ve  FERİT HACIOĞLU (sol başta)  ile değerli eşlerine konukseverliklikleri nedeniyle çok teşekkür ederiz. 

İskeçe, Kavala  ve Selanik yolculuğumuzu sağlayan  18. TKG Üyesi  GÜNER MUSTAFA'nın  çalışkan oğlu EMRE MUSTAFA'ya  (sağdan 2.) yol arkadaşlığı ve rehberliği nedeniyle teşekkür ediyoruz. 

alt

İskeçe veya Xanthi, Yunanistan'ın kuzeyinde, Batı Trakya'da bir şehirdir. İskeçe, doğusundaki Gümülcine ve daha doğusundaki Dedeağaç illeri ile birlikte Yunanistan'da Türklerin en yoğun olarak bulundukları bölgelerden biridir. Drama Köprüsü isimli türküye adını veren Drama Şehri de bu bölgeye komşudur.

Batı Trakya TKG Grubu buluşmasına ait farklı fotoğraflar özel bir albüm olarak TKG facebook sayfamıza eklenmiştir.  Batı Trakya Albümü'ne ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.