alt

KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı SUNAT ALTUN  (ortada) 2. Kıbrıs Türk Kırgız İş Forumu'nun açılış töreninde, Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Başkanı ve 15. TKG programı katılımcısı ERKİNBEK DJOROEV'e (solda) masa saati hediye etti. 15. TKG programı üyesi ve Kıbrıs İşadamları Derneği (İŞAD)  Başkanı METİN ŞADİ  (sağda) hediye takdim törenine eşlik etti.

alt

Kıbrıs Tük-Kırgız İş Forumu'nun açılış otururmunda KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı SUNAT ALTUN'un  gözlemci olarak bulunduğu  platformda, Kıbrıs Türk İşadamları Derneği Başkanı ve 15. TKG programı katılımcısı METİN ŞADİ (solda) ile  Egemendik Türkiye Mezunlaraı Derneği Başkanı ve 15. TKG üyesi ERKİNBEK DJOROEV  (sağda) tarafından;  iki ülke arasındaki ticaret hacminin artması ve dostlukların gelişmesi  amacayla başkanlığını yürütükleri dernekler arasında kalıcı işbirliğini sağlamak üzere bir İşbirliği Protokolu imzalandı. 

Lefkoşa'da Golden Tulip Hotel'de 14-15 Ekkim 2016 tarihlerinde düzenlenen 2. KKTC-Kırgıiztan  İş Forumunda  dönem arkadaşları  da buluştu.  

19. TKG üyeleri  NECDET ERGÜN  (2. sırada, sol başta) ve  NURLANBEK DAMİNOV (2. sırada  soldan 2.) ile 15. TKG üyeleri  METİN ŞADİ (1.sırada, soldan 2.) ve ERKİNBEK DJOROEV (1. sırada soldan 3.) İş Forumunda yapılan konuşmaları birlikte izledi. 

4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ (2. sırada, soldan 5.)  30-31 Mays 2016 tarihlerinde Bişkek'te düzenlenen 1. KKTC Türk-Kırgızİş Forumu sırasında tanıştığı Kırgız dostları ile yeniden görüşmekten memnun oldu.

Egemendik Türkiye Mezunarı Derneği'nin  facebook sayfasında yayınlanan KKTC İş Forumu izlenimlerine ait fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

2. Kıbrıs Türk-Kırgız İş Forumu katılımcıları açılış oturumunun ardından KKTC Ekonomi ve Enerji bakanı SUNAT ALTUN  (ortada) ile birlikte  hatıra fotoğrafında buluştu.

Kıbrıs Postası Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşma kmümkündür. 

Kıbrıs Time Gazetesinde yayınlanan iş forumunun fotoğraflı haberine ulaşmak için bu inki tıklamak yeterli olacaktır.

Gazete 360 haber sitesinde yayınlanan  fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

15. TKG üyesi ve Egemendik  Türkiye Mezunları Derneği Başkanı ERKİNBEK DJOROEV İş Forumunun açılış oturumunda bir konuşma yaparak, KKTC tarafına bu forumu düzenlemeleri nedeniyle teşekkürlerini   ifade ederek, başayanişbiriğinin iki ülkenin ilişkilerine  ve ekonomisine katkı yapmasını diledi. 

30-31 Mayıs 2016 tarihinde  Kırgızistan'da düzenlenen 1. Kıbrıs Türk-Kırgız İş Forumu konusunda TKG web sayfamızda yayınlana habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Bişkek'te  düzenlenen 1. Kıbrıs Türk-Kırgız İş Forumu konusunda TKG web sayfasında yayınlanan diğer habere ise bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Malatya, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen  15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan  ERKİNBEK DJOROEV  inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslar arası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. JIA-Genç İşadamları Derneği üyesidir. Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği Başkanıdır. 

alt

TOBB tarafındandüzenlenen 15. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan  HÜSEYİN METİN ŞADİ  (ön sırada, soldan 2.) elektrik, enerji, telekom ve elektronik sektörlerinde faaliyet gösteren, elektrik santralleri, trafo merkezleri ve Telekom altyapısı işleri yapan ve bilgi iletişim alanında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Kıbrıs Türk İşadamları Derneği Başkanıdır. Kıbrıs Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC tesmsilcisi olarak kataılan LEVENT ÖZERDAĞ  (2. sırada, soldan 2.) 2015 yılında  Lefkoşa'da Doğa Parak Alışveriş Merkezi'ni açarak, perakende sektöründeki deneyimini yatırımcı boyutuna taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

LEVENT ÖZERDAĞ tarafından  Doğa Park AVM'de  ünlü İtalya markası Segafredo Zanetti lisansıyla kafe açılması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır. Başarı Öyküsü haberine  ulaşmak için bu linin tıklanması yeterli olacaktır. 

İspanyol çanta ve ayakakkabı markası Menbur Shoes markasının Kıbrıs temsilciliğini de alan 4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ  eşi ile birlikte   Doğa Park AVM'de satış mağazası açmıştır.