alt

TOBB tarafından  düzenlenen 2. TKG programına Kosova'dan katılan DAVER KAZAZ (sağdan 5.)  Esnaf Prizren İşadamları  Derneği olağanüstü genel kurul toplantısında dernek başkanlığına seçildi. 

4. TKG heyet başkanı ŞARIK CİBO (ortada), son dönemdeki gelişmeleri değerlendirerek, Esnaf Prizren İşadamları Derneği başkanlık görevinden 13 Ekim 2016 tarihinde istifa etmişti.

14 Ekim 2016 Cuma günü yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında  yapılan seçimlerde  19. TKG üyesi FURKAN ERGÜLER (soldan 5.)  Başkan Yardımcısı oldu.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programına katılan FURKAN ERGÜLER A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur.  Ofis mobilyası ve okul mobilyası ticareti yapan şirket sahibidir.

Prizren Esnaf İşadamları Derneği web sayfasında yayınlanan görev değişikliği duyurusuna bu linkten ulaşılmaktadır. 

Kosova Port sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten  ulaşmak mümkündür. 

Kosova Prizren Esnaf ve İşladamları Derneği yönetimindeki bayrak yarışının  TKG üyeleri arasında gerçekleşmesinin gururunu paylaşıyoruz. Değerli arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18 Eylül-1 Ekim  2005 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir ve Kayseri   illerinde düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan DAVER KAZAZ  mobilya sektöründe faaliyet göstermektedir. Prizren şehrinde  mobilya üretim tesisi ve satış mağazası bulunmaktadır. 

DAVER KAZAZ'ın  eşi AYŞE KAZAZ (ortada) iç giyim üreten atölye sahibir ve Esnaf Prizren Derneği Kadın Komisyonu başkanı olarak çeşitli sosyal etkinlikler düzenlemektedir. 

alt

Esnaf Prizren İşadamları Derneği yönetim kurulu genel kuruldan sonra yaptığı ilk toplantıda, yeni dönemin öncelikleri ve  yapılması planlanan değişiklikler hakkında görüş alışverişidne bulundu.  

Dernek yönetiminde görev alan 1. TKG üyesi ÖMER MACUN  (soldan 3.), başkan yardımcısı  görevini üstlenen 19. TKG üyesi FURKAN ERGÜLER (soldan 5.), dernek başkanı 2. TKG programı katılımcısı DAVER KAZAZ (ortada) ve 10. TKG üyesi  ENİS CABRATİ'nina ağbeyi EDİZ CABRATİ (sağdan 3.) ve çalışma arkadaşlarını kutluyor ve başarılar diliyoruz. 

Esnaf Prizren İşadamları Derneği'nin faaliyetlerine ait fotoğraflara Derneğin facebook sayfasına ait bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.